natamylove 4376 Posted October 15, 2023 Этотому рецепту меня научил друг из Греции. Баклажаны 3-4 штуки испечь в духовке или микроволновке. Остудить,снять шкурку,добавить по вкусу соль,чеснок,майонез.Также я по вкусу добавила черный перец и чайную ложку уксуса. Пробить погружным блендером. Можно добавить петрушку. 7 1 Elenka, musinka, lana19 and 5 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Elenka 4097 Posted October 15, 2023 Наташа, как я люблю такую намазку. Я в нее добавляю сливочный(творожный) сыр вместо майонеза. Это же Бабагануш? Пиши почаще свои рецепты. Я многие с ХП помню, у тебя все так вкусно. 4 крыся, Olima, Наташшшка and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2162 Posted October 16, 2023 Я обожнюю таку намазку, сама так же роблю. Тільки не блендерю, а віделкою розтираю, мені так більше смакує. І ще на зиму для цього рецепта заморожую печені, очищені баклажани порційно, а потім розморожую, додаю майонез, часник сіль і насолоджуюся. Можу цю Бабагануш (слово то яке цікаве ) їсти тільки з одним хлібом. 1 Elenka reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Elenka 4097 Posted October 16, 2023 Olima, я тоже вилочкой разминаю. Спасибо за подсказку, заморожу немного баклажан печёных пока есть на рынке. 1 Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2162 Posted October 16, 2023 Elenka, даю пораду як я запікаю бакли. Печу при 180 градусах десь близько години, можна і менше, але мені подобається коли вони м'якенькі. Охолоджую, знімаю шкірку, складаю у дуршляк і даю стекти зайвій рідині. Потім порційно заморожую. Якщо не сильно їх запекти, то і рідини не має з них, але мені подобається коли подовше печуться. 2 Elenka and Наташшшка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Elenka 4097 Posted October 16, 2023 Спасибо большое! Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2162 Posted March 3 На вихідних розморозила баклажани, та наробила намазки. Дуже смачно. 1 lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites