Jump to content
natamylove

Намазка из баклажана ,майонеза и чеснока.

Recommended Posts

Этотому рецепту меня научил друг из Греции.

Баклажаны 3-4 штуки испечь в духовке или микроволновке.

Остудить,снять шкурку,добавить по вкусу соль,чеснок,майонез.Также я по вкусу добавила черный перец и чайную ложку уксуса.

Пробить погружным блендером.

Можно добавить петрушку.

 

20231015_120608.jpg

20231015_125135.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Наташа, как я люблю такую намазку. Я в нее добавляю сливочный(творожный) сыр вместо майонеза. Это же Бабагануш?

Пиши почаще свои рецепты. Я многие с ХП помню, у тебя все так вкусно.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Я обожнюю таку намазку, сама так же роблю. Тільки не блендерю, а віделкою розтираю, мені так більше смакує. І ще на зиму для цього рецепта заморожую печені, очищені баклажани порційно, а потім розморожую, додаю майонез, часник сіль і насолоджуюся. Можу цю Бабагануш (слово то яке цікаве :f-0-146:) їсти тільки з одним хлібом.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olima, я тоже вилочкой разминаю. Спасибо за подсказку, заморожу немного баклажан печёных пока есть на рынке.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Elenka, даю пораду як я запікаю бакли. Печу при 180 градусах десь близько години, можна і менше, але мені подобається коли вони м'якенькі. Охолоджую, знімаю шкірку, складаю у дуршляк і даю стекти зайвій рідині. Потім порційно заморожую. Якщо не сильно їх запекти, то і рідини не має з них, але мені подобається коли подовше печуться.

Share this post


Link to post
Share on other sites

На вихідних розморозила баклажани, та наробила намазки.

Дуже смачно.

IMG_20240302_165031.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×