Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 3 грудня, 2023 Ингредиенты: Селедка большая 1 шт. Яйцо вар. (только белок) 1 шт. Морковка маленькая вареная 1 шт. Сырок плавленный мягкий 1 шт. Луковица маленькая 1 шт. (лучше белая или синяя) Масло слив. 10 -15 г Горчица 1 ч.л. Зеленый лук 2-3 пера Селедка нужна среднесоленая и чем крупнее, тем лучше. Я для этого блюда солю сама заранее. Селедку выпотрошить, снять шкуру. Брюшко мясо не отрезать, сохранить как можно целее. Нам важна ширина селедки! Снять аккуратно 2 филе с костей, сохраняя как можно аккуратнее их целостность. Это самое сложное в рецепте, дальше пошло все проще. Удалить все реберные кости, мелкие косточки по желанию.Филе кладем на доску, очень острым тонким ножом ведем вдоль филе, срезая мясо на толщину прим. 4-5 мм. Самый тонкий край у хвоста срежем. Так же делаем со вторым филе. Т.е. должны получится 2 пласта филе одинаковой толщины по всей поверхности. Срезанное мясо измельчим в мелкий кубик. Белок яйца, половинку морковки, луковичку (можно половинку) - порезать небольшим кубиком. Луковы кубик можно немного подмариновать, еще вкуснее будет. Плавленный сырок натереть на мелкую терку. Вмешать в него мягкое масло, горчицу, раздавить вилкой до однородной пасты. В эту пасту добавить селедочный кубик и яйцо, морковку, лук, мелкопорезанный зеленый лук - все аккуратно перемешать. На столе положить пищевую пленку, сверху одно филе мясом вверх. По всей длине рыбы разложить эту массу, накрыть сверху вторым филе (мясом вниз) ВАЛЕТОМ, подправить руками форму, чтобы было красиво. Аккуратно плотно закрутить получившийся рулет в пленку как конфетку. Положить в холодильник минимум на ночь. Для подачи пленку снять, нарезать рулет тонким острым ножом на порции толщиной прим. 2-2,5 см, красиво выложить на блюдо. ЭТО ОООЧЕНЬ КРАСИВО И ОООЧЕНЬ ВКУСНО!!!!! Девочки, это один из хитовых моих заказов! Всегда по 2 селедки заказывали! Я писала дольше, чем это делать. Можно все заранее приготовить, время только на подготовку селедки надо. Завернутый в пленку рулет можно хранить в холодильнике несколько дней, проверено. Ну и яйца-овощи я беру из общего котла, все равно для праздника будете варить и яйца, и др. Рецепт подсмотрен в одном нашем ресторане, разгадан и приготовлен. Там вместо плавленного сырка был крем-чиз типа Филадельфии, я упростила рецепт. Один из вариантов подобной закуски. Выбирайте, что больше нравится. 399180926_375117475084771_4485696071434092209_n.mp4 9 fronya40, Пампушка, Toxa та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 3 грудня, 2023 Світланко, удочери мене ☺️ обіцяю бути слухняною. Я не зможу ту рибину нормально розібрати, руки з дупи. 2 Справжня господиня та Toxa reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 3 грудня, 2023 Іро, а ти спробуй! Ну хай трошки не так красиво буде, як в мене, але ж смачно! І взагалі, треба удосконалюватися, рости над собою. От з оселедця і почни. 2 fronya40 та irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 181 Опубліковано: 12 грудня, 2023 Дуже цікаво, але чесно кажучи, я не зрозуміла як ту рибу треба розібрати . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 12 грудня, 2023 (змінено) 28 хвилин тому, Olima сказав: Дуже цікаво, але чесно кажучи, я не зрозуміла як ту рибу треба розібрати . Оля, та все просто! Робиш звичайні два цілих філе і все! Потім зрізаєш з філе м*ясо, яке горбом, ну типу рівненький пласт робиш. Якщо не дуже рівно вийшло, то не страшно, аби без дірок. Ніж держимо паралельно столу! То я вже мабуть понаписувала забагато, ну я завжди всі деталі прописую. Просто зразу бери рибину поширше, бо бувають неширокі і довгі, а нам треба ширина (від спинки до низу брюшка поширше), зрозуміла? Але взагали на перший раз то не суттєво, зробиш один раз і все зрозумієш, ти дівчинка тямуща))) Можеш потренуватися зараз, там нічого воєнного. Придивися ретельно до першого фото до розрізу шматочків, подивись, яка товщина з боків тієї селедки і так і зроби. Змінено 12 грудня, 2023 користувачем справжня господиня 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 181 Опубліковано: 12 грудня, 2023 Семён Семеныч , я зрозуміла. Так, мабуть ризикну приготувати, бо дійсно нічого з продуктів Этакого купляти не потрібно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 12 грудня, 2023 35 хвилин тому, Olima сказав: Семён Семеныч , я зрозуміла. Так, мабуть ризикну приготувати, бо дійсно нічого з продуктів Этакого купляти не потрібно. Ну! То легко, повір мені! Я майже не готовлю з Этакого - або просто не беру такі рецепти, або шукаю достойну заміну без шкоди для смаку. Є в мене ще топовий рецепт, але там входить трошки червоної риби, всього 200 г. Я собі не можу таке приготувати, бо навіть обрізь зараз дуже дорога. На закази робила по 4 штуки зразу, нам з Вовою краюшки обрізані діставалися))) 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 16 грудня, 2023 Дівчата і хлоп*ята, в рецепт додала ще один варіант тієї закуски, знайшла в тік-тоці. Там показано, як філе оселедця підготувати, а то не всім ясно. Обоє варіанта смачні і красиві, робити не важко, на столі виглядають достойно. 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 17 грудня, 2023 Шедевр!!!! 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 402 Опубліковано: 3 січня От готувала ці рулети на замовлення на Новий рік Заказниця написала, що рулети зникли через 5 хвилин. Чомусь із всього великого замовлення це зжерли миттю. 2 lana19 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах