Перейти до вмісту
Natali06

Тісто на заквасці для смажених біляшів та пиріжків

Recommended Posts

Ингредиенты:

Опара

Закваска пшенична - 10г

Борошно - 170г

Вода – 170г

Тісто

Опара вся – 350г

Молоко (Т 35 ° C) - 350г

Борошно в/с - 600г (+ - 30г)

Яйце - 1шт

Сіль - 10г

Цукор - 15г

Соняшникова олія – 2 ст.л.

406001689_5277444292379457_9159477413678846255_n.jpg

 

Метод

Опара

Вранці змішуємо всі інгредієнти та ставимо у тепле місце на 8 годин. Опара дуже збільшиться у 2.5 рази.

Заміс тесту

У тістомісі все змішати (крім солі, цукру та олії) протягом 3-5 хвилин до об'єднання всіх інгредієнтів. Дати відпочити тестові 30 хвилин.

Потім продовжити заміс на 2 швидкості протягом 7-10 хвилин. За цей час ввести олію. Коли тісто почне намотуватись на гак – воно готове.

Ставимо тісто в тепле місце Т 25 ° C на 1.5-2 години.

Коли тісто збільшиться в 1,5 рази, відразу прибираємо його в холодильник на 12-15 годин.

Формування

Наступного ранку починаєте катати заготовки. Формуємо 26 кульок вагою приблизно 50г. Відлеження 10 хвилин. Наповнюємо заготовки фаршем приблизно 1 ст.л. Вистоювання 10-15 хвилин.

398407518_1028972545054926_4385251218941589328_n.jpg

377296847_372117235342934_3561027205395362458_n.jpg

403386137_2901394166691787_4061562457759282697_n.jpg

Україна

Знам'янка

Війна росії  з Україною

День 750

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Оце те, що мені було потрібно! Але ж держіть мене тепер семеро бо тільки уявити можна, як це смачно і як цим можна буде об'їстися! :smilie_essen:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наталочко, так, уей рецепт просто знахідка.  Біляші смачнющі! Але на повний рецепт виходить багатенько)тому рекомендую зробити піврецепта. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×