lana19 20 620 Опубліковано: 23 вересня, 2024 Ингредиенты: Перець гострий Цукор - 1 Оцет 9% - 1 Метод Для розрізання перцю та видалення насіння (за бажанням) використовую ножиці. Якщо хочете делікатний гострий смак у перцю – видаліть насіння повністю або частково. Відрізати у перцю хвостик. Ножицями зробити розріз із одного боку перцю приблизно до середини. Вирізати мембрану із насінням. Розрізати перець на шматочки-кільця 1-2 см. Оцет змішати з цукром 1:1. Цукор ретельно розмішати до повного розчинення. Нарізаний перець скласти у банки. Банки мають бути з пластиковою або скляною кришкою! Залити солодким оцетом. Наповнені банки закрити кришками та зберігати у темному місці. Бажано у прохолодному місці. Але! необов'язково. Можна зберігати на полиці у шафі. Зазвичай, перші місяці я зберігаю банки з перцем на балконі. Через місяць можна пробувати. Роблю таку заготівлю кілька років. Перець виходить дуже смачний і хрумкий. Солодкий ароматний оцет потім додаю до борщу, салатів, маринаду. Перець можна залишити цілим. Тільки відрізати хвостик і вертикально поставити в банку і залити маринадом. Замість цукру також можна використовувати мед. Фото зробив ChatGPT. Україна Одеса Війна росії з Україною День 943 4 Магда, Natali06, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 021 Опубліковано: 23 вересня, 2024 Лана, дякую за рецепт! В минулому році цей перчик вдалось лише спробувати - все, що зробила(три літра) поїхало до хлопців на фронт, їм дуже смакувало! Цьогоріч теж вже чотири літра зробила)) 1 2 lana19, inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 620 Опубліковано: 23 вересня, 2024 Наташшшка! Це тобі велика подяка за турботу про наших хлопців на фронті! А цей рецепт дуже люблю. По-перше – смачно. По-друге - швидко. 3 inucya, Магда та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах