lana19 20 602 Опубліковано: 26 вересня Ингредиенты: Перець солодкий Оцет 9% Метод М'ясистий солодкий перець миється і печеться в духовці до готовності. Можна відразу на двох деках. Краще використовувати режим Конвекція. Як тільки запеклася одна сторона, перевертаємо перець на іншу сторону. Жодної олії не треба. Беремо оцет 9% наливаємо у піалу. Кожну випечену гарячу перчину тримаємо за хвостик і занурюємо в оцет. Кладемо в чисту (стерилізовану) банку. Як банка наповниться – закриваємо її чистою кришкою та закручуємо. Приминати перець не треба – він осяде і банку буде заповнено на 2/3 – це нормально. Краще розкладати перець відразу в кілька баночок, щоб перець трохи осів. Також для цього можна постукати дном наповненої банки об стіл. У півлітрову банку влазить 4-5 штук. Залежить від розміру перцю. Жодної стерилізації! Оцет узимку взагалі не відчувається. Відкриваєш банку, а перець наче тільки спекли - чистимо від шкірки і використовуємо куди хочемо! Смачно і просто - посолити перець і посипати дрібно посіченим чесном та зеленню. Перець так само можна обсмажити на сковорідці до готовності в невеликій кількості олії. Далі все за рецептом. Україна Одеса Війна росії з Україною День 946 5 musinka, Наташшшка, Магда та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 6 жовтня Цікавий рецепт, перцю ще багато і за копійки продають. А де його зберігати? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 6 жовтня Як звичайна консервація. Мене частували таким перцем. І рецепт дали. А цього року побачила на нашому міському форумі, що рецепт дуже популярний. Покликала ще Нелю для уточнення. Вона таке робила. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 6 жовтня (змінено) Да, я подібний рецепт робила в тому році. Тіки я на сковороді жарила на маслі. Зробила тоді пару банок,но з'їли тіки одну. Декілька банок ще стоїть. Багато консервації в тому році наробила, багато осталось. В цьому році майже нічого не роблю, треба доїдати. Стоїть в подвалі цей перець. Нічого з ним не сталося. Спікотне літо витримав. Но рецепт Лани мені більше подобається. Мої перці потягнули багато масла, і це масло відчувалося. Так що якщо би зараз робила, то запікала би в духовці. Ланочка, і не по темі. Но не знайшла я рецепт "Лисих помідорів" здесь на форумі. Я ж їх зробила по твоєму рецепту. Вже і доїдаємо. Мені дуже сподобалось, чоловік каже забагато оцту. Но яблука добавила Галу, других не було. Солодкуваті і м'якенькі получились, очикувала більшого. Треба мабуть кисленьки брати і тверденькітипа Семеренки. Но самі помідори без шкірки бомба. Змінено 6 жовтня користувачем musinka 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 6 жовтня 2 години тому, musinka сказав: Треба мабуть кисленьки брати і тверденькітипа Семеренки Так. Тверді яблука залишаються твердими та хрусткими. Неля! таке фото гарне! Мені аж маринадом запахло. Оцет можна зменшити. Якщо робитимеш зменшуючи - напиши як вийшло. 2 години тому, musinka сказав: Но не знайшла я рецепт счс твій пост поділю і перенесу на ту тему. Помідори море 1 musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 392 Опубліковано: 30 жовтня (змінено) Вчора зробила такий перець, три 0,5л банки. Не знаю, як піде в нас таке, але не змогла пройти мимо отого красівущого перцю по 18 грн! Тільки я перець не запекала, а жарила в каструльці. Змінено 30 жовтня користувачем Справжня господиня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах