Aina 237 Опубліковано: 4 серпня, 2014 Явдоха:, він чимало віршів писав (і лірика в нього є! ) і прозу писав, і все інше, що Ви сказали - теж робив, причому завзято та невпинно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 4 серпня, 2014 Aina:, Таня, це грандіозно!!! У мене немає слів! Дякую, що розплющила мені очі і відкрила мені Франка! Дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 4 серпня, 2014 fronya40:, фРОНЕЧКО, ЛЮБА! Я тебе вже багато разів казала, що НЕ БУЛО у мене в школі украинської мови і літератури. ЗОВСІМ!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aina 237 Опубліковано: 4 серпня, 2014 Дякую, що розплющила мені очі і відкрила мені Франка! Дякую! На здоров'ячко! Шануймося, бо ми того варті! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 4 серпня, 2014 Aina:, Слава Україні! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 4 серпня, 2014 Явдоха:, ну вибач...я забула.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 4 серпня, 2014 Куди зникла? Чим займалясь весь той час, що тебе не було? Я вже засумувала без тебе... Тетянко, та якось то туди біжу, то сюди біжу... У кождого в руках тяжкий залізний молот, І голос сильний нам згори, як грім, гримить: "Лупайте сю скалу! Нехай ні жар, ні холод Не спинить вас! Зносіть і труд, і спрагу, й голод, Бо вам призначено скалу сесю розбить." Мені дуже подобається цей патріотичний вірш великого поета. Я даже рік назад все ходила і повторювала про себе цей вірш і якраз ці рядки. Явдоха:, ну вибач...я забула.... Бач яка ті забудькувата... :haha123: Дівчатка, ану... хто у нас спостережливий. Хто зараз спілкується у "Солов'їній"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 4 серпня, 2014 Хто зараз спілкується у "Солов'їній"? Як хто? Тетянки!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 4 серпня, 2014 Хто зараз спілкується у "Солов'їній"? Як хто? Тетянки!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 4 серпня, 2014 Дівчата, хочу тут оприлюднити свою мрію - хочу все послати під три чорти і займатись вивченням мови, яка мені подобається все більше і більше. А ще дуже хочу навчитися випікати в печі хліб духмяний, а ще хочу спокою та миру... Отака у мене проста мрія. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aina 237 Опубліковано: 4 серпня, 2014 Хто зараз спілкується у "Солов'їній"? Як хто? Тетянки!!!! Та ж нас тут як китайців... Що поробиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 4 серпня, 2014 Хто зараз спілкується у "Солов'їній"? Як хто? Тетянки!!!! Дівчата, хочу тут оприлюднити свою мрію - хочу все послати під три чорти і займатись вивченням мови, яка мені подобається все більше і більше. А ще дуже хочу навчитися випікати в печі хліб духмяний, а ще хочу спокою та миру... Отака у мене проста мрія. Таню, дуже гарна мрія) Поважаю.... :x25 (1): Хто зараз спілкується у "Солов'їній"? Як хто? Тетянки!!!! Та ж нас тут як китайців... Що поробиш? Тетянко, а що це за настрій? Навпаки.... ми є сила і сім'я! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aina 237 Опубліковано: 4 серпня, 2014 а ще хочу спокою та миру... Отака у мене проста мрія. В наш час не дуже то й проста... Але то вже інша тема. Я вас відволіку японцями. У них зараз "фішка" фотографуватися з рукою біля обличчя, імітуючи зубний біль А насправді вони так свої щічки хочуть приховати, щоб обличчя виглядало худішим. Отака забаганка у людей, причому косить як вірус Ось тут прочитала http://life.pravda.com.ua/society/2014/08/4/176921/ Фото тут На останньому фото у дівчини зліва, напевно, голова болить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 6 серпня, 2014 Дівчата, а я завтра з ранку йду в бассейн. Сьогодні мені передзвонили і повідомили цю приємну новину. Мій інструктор мене буде завтра чекати, для подальшої реабілітації. Хоч щось є позитивним! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 6 серпня, 2014 Тетянко, урьяяяяя...... А ось я, якщо пішла б, то тільки з рятувальним кругом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 6 серпня, 2014 то тільки з рятувальним кругом. Та ти, моя рибонько, плавати не вмієш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 6 серпня, 2014 Чого не вмію? Вмію... тільки топорчиком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aina 237 Опубліковано: 6 серпня, 2014 А ось я, якщо пішла б, то тільки з рятувальним кругом. Такий підійде? Там ззаду ще підголівник є - "балдьож" гарантовано! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 6 серпня, 2014 Чого не вмію? Вмію... тільки топорчиком Як тільки ВСЕ закінчиться і "запануємо ми...в своїй стронці", я тебе обов'язково навчу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 6 серпня, 2014 Aina:, Тетянко, яка гарна лялечка!!! Це у нас хто, така гарнюня??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 6 серпня, 2014 А ось я, якщо пішла б, то тільки з рятувальним кругом. Такий підійде? Там ззаду ще підголівник є - "балдьож" гарантовано! [/img] Та мені бльше подобаються у формі качечки... Чого не вмію? Вмію... тільки топорчиком Як тільки ВСЕ закінчиться і "запануємо ми...в своїй стронці", я тебе обов'язково навчу! Таню, та я води боюсь, як... ладана. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aina 237 Опубліковано: 6 серпня, 2014 Живчик:, Танюш, жилет вдягаєте - і вперед. В жилеті потонути неможливо, навіть, якщо дуже гарно "топориком" вмієш Ми малому купили в минулому році, на нього він трохи величенький був, та й малий більше на таткові плавав , а я тим часом втулилася в його жилет і на спинку булькнулася..."і нехай весь світ зачекає" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 6 серпня, 2014 а я тим часом втулилася в його жилет і на спинку булькнулася..."і нехай весь світ зачекає" Так я і так плаваю у крузі.... а мені то що... нехай сміюсься, якщо у голові нема клепки. Усі дорослі так ідуть плавати, а я одягаю круг і іду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 6 серпня, 2014 Живчик:, Так і бачу тебе, як ти пливеш у крузі, з гордо піднятою головою, а поперед тебе качечка пливе. Таню, та я води боюсь, як... ладана. Чого її боятись? Ще треба зуміти втопитися - схочеш, та не зможеш. Людина тоне від страху. От і все. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 6 серпня, 2014 Живчик:, Так і бачу тебе, як ти пливеш у крузі, з гордо піднятою головою, а поперед тебе качечка пливе. Таню, та я води боюсь, як... ладана. Чого її боятись? Ще треба зуміти втопитися - схочеш, та не зможеш. Людина тоне від страху. От і все. Таню, я два рази уже майже не втопилась. Уже булькала... :oops1: Добре, що поблизу були люди, так витягли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах