Люлёк 2 650 Опубліковано: 17 липня, 2014 Тетяно, тут речення про пісні, а моя душа волати хоче. Не можу я поскудити своєю поведінкою таки поетичні співи. Не маю на це права. Я тут знову в матусею посварилася ( политика , хай ему грець), все ніяк не можу себе заспокоїти, не знохожу в собі сил для пробачення. Мені відомо, що час- найлепший лікар. Все буде добре! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 17 липня, 2014 Люлёк:, Лілю, не плач! Мені здається тут доречно сказати :"Самая тёмная ночь перед рассветом". Будемо надіятися на краще Не дамо себе дестабілізувати морально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 17 липня, 2014 Лілечко, не засмучивайся так, рідненька!!! Все налагодиться. Все буде добре! Я розумію, що зараз не той час. Я тебе зачекаю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 17 липня, 2014 Дякую всім! Ми- одна велика сім'я. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 липня, 2014 Дівчатка, шановні мої паняночки, доброго ранку! Знаю, великий смуток зараз у нас... Але ми маємо все пройти і дасть Боже, все пережити... Говорити не можемо... Для підняття вашого духу ось такий дитячий віршик. Я - УКРАЇНКАЯ - українка! Горджуся й радію, Що рідною мовою Я володію, Шевченковим словом Умію писати Слова мелодійні І вірші складати. Я - українка! Живу в Україні, На вільній, єдиній Моїй Батьківщині, Де все мені в радість: Ліси і садки. Озера й річки, І глибокі ставки, Лани неосяжні, І гори, й долини, Цвіт білосніжний У лузі калини. В душі моїй солодко Грає сопілка, Бо я з України, Бо я - українка! О. Василенко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 Natali06:, Наталочко, доброго ранку і дякую за підтримку... Так, у нас великий смуток, а ще з'явилася неймовірна туга і наче закам'яніло серце, тяжко дихати. Але не можна опускати "крила"! Я вірю, що Господь не залише нас віч на віч із ворогом. Господь і правда на нашому боці!!! Слава Україні!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 19 липня, 2014 Явдоню!!!!це ж друга справа- колір змінила на аватарці!!!а то чорний...не гарно!а це вже друга річ!!!очам приємно!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 fronya40:, Форнечко, а як тобі мій аватар, подобається чи ні? Кажи чисту правду!!! Я зовсім не мала бажання виставляти що небуть! А тут Світланко мені дуже допомогла! Дякуючі їй, у мене з'явилась така цяця. Так тобі подобається чи ні???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 а то чорний...не гарно так зараз у мене на душі - чорнота та морок... А зараз - дуже зухвало, як на мій погляд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 19 липня, 2014 Явдоха:, Тетянка,в мене теж чорнота,як же може бути інакше...але жовто- блакитна аватарка демонструє твою громадянську позицію. Я дуже дякую Форуму,що мене з тобою познайомив,дуже тебе поважаю,як і всих тут..як добре,що ми можемо висловлювати свою точку зору. Але я хочу бути справедливою...на хвилинку замислилась...тут хіба зміг би хтось сказати інакше??хай би спробували Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 fronya40:, Ф Але я хочу бути справедливою...на хвилинку замислилась...тут хіба зміг би хтось сказати інакше??хай би спробували Фроня, Фроня.... Не пустуй!!! Я за те і обожнюю нашу неньку, тому що ВСІМ тут є місце, даже ворогам нашим. Я тільки-но прийшла з аптеки, купувала собі ліки, а аптекарка розмовляє з жіночкою і висловлює своє ставлення до цього жахливого становища, мовляв і не треба було того Майдану, зараз би і війни не було б, і Кримнаш був би нашим... Я дивилась на цю молоду аптекаршу і думала, де ж ти росла, в якій родині... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 19 липня, 2014 У Тані-Явдохи ексклюзивна аватарка. Такий більше ні в кого немає! Я її зробила сама - спеціально для Тетянки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 19 липня, 2014 Світлано, ты маєш талант! :10: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 19 липня, 2014 Явдошечка!!!!дуже гарна аватарка,ще раз кажу. Далі відповідаю,другу точку зору не хочу чути,тому що для все одно що слухати вбивцю- він теж може казати,це моя точка зору,мені ця людина заважала....так що вибач,але тут у мене стійка позиція,хто проти Батьківщини для мене злочинці... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 19 липня, 2014 Лиля! Дякую ! Таня хотіла аватарку-Солоху. Тільки кадр з фільму - де Хітяєва не сфотографована, а намальована . Я таку картинку не знайшла . Но знайшла вихід ! Включила фільм "Вечори на хуторі близь Диканьки" і натиснула стоп-кадр, коли побачила цей малюнок. Потім зробила скріншот цього кадру. І в фотошопі змінила колір малюнка. Намалювала патріотичний фон. Зменшила зображення. І вийшла така аватарка ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 липня, 2014 Дівчата, та Світланка у нас ще той хакер! :smilie_girl_018 (1): Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 19 липня, 2014 Natali06 Хто .. я? Та ні ! Я тільки вчуся :girl_blush: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 липня, 2014 Я тільки вчуся Якщо це ти тільки вчишся , то ми ще і в дошкільну групу не пішли! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 У Тані-Явдохи ексклюзивна аватарка. Такий більше ні в кого немає! Я її зробила сама - спеціально для Тетянки! Світланочко, красно дякую тобі за увагу до мене і окрема подяка за ексклюзивну аватарку! Коли вона була на чорному фоні, то сам малюнок не був таким зухвалим. А як тільки його розташували на фоні нашого прапора - моя Солоха-Явдоха ніби носа задрала. Так і бачу - покладе руки на круті стегна і піде до бою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 липня, 2014 Таню Явдоха:, то ви гонорова пані? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 19 липня, 2014 lana19:, оце ти молодчинка!!!!видумщица!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 Якщо це ти тільки вчишся , то ми ще і в дошкільну групу не пішли! Наталочко, я вже мовчу про себе!!! Дівчата, ви всі "прохффесори" поряд зі мною! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 Таню Явдоха:, то ви гонорова пані? Авжеж! Авжеж! Гонорова, ой яка гонорова! Подивись на мою аватарку і все зрозумієш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 липня, 2014 "прохффесори" Ось що означає людина культурна і дуже вчена! "Проффесор" саме так і пишеться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 Natali06:, Наталя, я ще більш вчена, бо у мене "проХффесори"!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах