Перейти до вмісту
Natali06

Солов'їна пісня

Recommended Posts

Живчик:, Ого! І як же це у тебе вийшло??? Аж два рази!!! Це неймовірно!

У тебе мабудь з дитинства цей страх перед водою?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Aina:, Живчик:, дівчата, ви мені пробачте за затримки в діалозі. Я зараз туди - сюди скачу мов коза-дереза. Мене вже політика набридла, не дає поспілкуватись з гарними дівчатками.

Поділитися повідомленням

Живчик:, Ого! І як же це у тебе вийшло??? Аж два рази!!! Це неймовірно!

У тебе мабудь з дитинства цей страх перед водою?

Перший раз у 10 років. Йшла, йша по рівному дну, а потім шубовсь. Дякувати Богу, що сестра була майже поряд. А другий раз із однокласницею й ще із двома дурнями на човніі. Ті почали човен розкачувати, він набралася води і розпочав потихеньку поринати.

Aina:, Живчик:, дівчата, ви мені пробачте за затримки в діалозі. Я зараз туди - сюди скачу мов коза-дереза. Мене вже політика набридла, не дає поспілкуватись з гарними дівчатками.

Ось, ось.... і я держалася останні дні, а сьогодні заперло мене на ХП. :tiptip: :girl_in_dreams:

Поділитися повідомленням

Ось, ось.... і я держалася останні дні, а сьогодні заперло мене на ХП.

Тетянко, і що ти там забула, в цьому гадючнику???

Поділитися повідомленням

Так я признаюсь чесно, що я інколі замаюсь садо-мазо :mocking: .... ось і поперло мене туди. :girl_in_dreams:

Поділитися повідомленням

Ага... і казала майже голосно.... "дайте я його їх за шию подержу (знаю, що потримаю)". :)

Поділитися повідомленням

Живчик:, ти краще до нас в політику заходь! У нас дуже все пристойно і з повагоду друг до друга.

Поділитися повідомленням

Живчик:, ти краще до нас в політику заходь! У нас дуже все пристойно і з повагоду друг до друга.

Таню, так я потім і прийшла додому (сюди до нас). :ukr:

пи.си. друг до друга, а треба - один до одного. :x25 (1):

Поділитися повідомленням

а треба - один до одного.

Дякую! Це я вже від перевтоми так написала.

Але дуже дякую, бо вже думала - або ти перестала мене виправляти, :girl-th: або стала вже носа задирати - дуже грамотно стала розмовляти. :fille7:

Ні!!!! Все добре. :d_daisy:

Поділитися повідомленням

Але дуже дякую, бо вже думала - або ти перестала мене виправляти, :girl-th: або стала вже носа задирати - дуже грамотно стала розмовляти. :fille7:

Ні, ні... Таню, як раз ти стала писати дуже грамотно і помилок не було.

А я, як тільки побачила, зразу і написала. Так що ти не думай, що так зійде з рук.. ::)):

А носа потихеньку задирай, так як є успіхи. :10: :x25 (1):

Поділитися повідомленням

Ага! Упіймала! Не так як, а оскільки. :fille7:

Танюха, не ображайся :girl_red:

Поділитися повідомленням

Гиииии... так я тоже з вами вивчаю українську мову. А в дитинстві розмовляла русько-украЙОнською мовою. Так що я не здивуюсь, якщо у мене буде купа помилок.

Коли писала, так щось "око різало", але інакше не придумала. :d_daisy:

Поділитися повідомленням

Вибач, я більше не буду. Не звертай уваги. То в мене настрій такий був :friends:

Поділитися повідомленням

. Не звертай уваги.

Як це так, не звертай уваги!!!! Я тільки-но зраділа, що до нас приєдналась ще одна не байдужа до мови, а Ви вже в кущі??? Так? Да? :neee: :neee: :neee:

Живчик:, отак, бачишь, Тетянко, які ми сирітки. Всі нас покидають... Нікому ми не потрібні ... :girl_cray1:

А ще з мене реготали, що всі тікают від мене з моєю пропозицею порозмовляти зі мною українською. Так і будуть тікати весь час!!! У мене ж навичок спілкування немає, тому і тікають, як від прокаженої (чи правильно буде "наче пропасниця у мене").

Поділитися повідомленням

TATA*:, Тетянко, я Вас дуже прошу, поспілкуватись з нами "ни о чем". Бо у мене є реальна проблема, я тільки місяц, як почала вивчати українську мову і мені дуже потрібна допомога у вигляді - співбесіди або часом виправляти помилки.... Дуже Вас прошу. :smilik: :gerlcaused:

Поділитися повідомленням

Явдоха:, Тетянко, для 1 місяця навчання ти вже робиш великі успіхи! Вітаю!

Поділитися повідомленням

Явдоха

Та не побивайтеся вы так, все буде добре. Читайте книжки, дивіться фільми та серіали виключно українською мовою. Нема нічого складного, треба тільки словниковий запас накопичити. Для тренування пишіть усі свої пости українською, нехай усі допомагають :girl_wink:

Особисто я розмовляю російською, так мені зручніше. Оце пишу українською та, майже, над кожним словом замислююсь...Та ще й правопис нема кому перевірити. А з правописом у мене прблеми, що з російським, що з українським :kolobok_addon_write:

Поділитися повідомленням

Для тренування пишіть усі свої пости українською, нехай усі допомагають :girl_wink:

Тетянко, нам було Наталкою організовно цю тему, а на інших - на українській мові - зась! Отак! :neznau:

Поділитися повідомленням

а на інших - на українській мові - зась!

Таню, :girl_022: Чому це ви так на мене? Ми просимо тільки рецепти писати російською. А в усьому іншому , на ваш вибір.

Поділитися повідомленням

Natali06:, Наталочко, прошу вибачення! Я Вас не зрозуміла, перепрошую!

:fille7: Ура!!! :fille7: Так тепер я буду "мучить" своїм українським весь форум, а рецепти ... я поки не пишу. Все :smilie_girl_251:

::)): Явдошко - терористка форуму! ::)):

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз