Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 Люлёк:, Лілечко, а на твою думку, мені підходить ця аватарка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 липня, 2014 Таню, та ми з Лілею, ще вчора похвальні оди співали! А тільки ви чомусь нас не почули... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 19 липня, 2014 Таню, ця аватарка повністю передає внутрашній твій стан. На сине-жовтому фоні виглядаєш більш яскраво та патриотично. :10: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 Люлёк:, Ліля, дякую тобі за відгук!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 липня, 2014 сине Лілю, наш прапор жовто-блакитний! Тому Таня на жовто -блакитному фоні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 Таню, та ми з Лілею, ще вчора похвальні оди співали! А тільки ви чомусь нас не почули... А де це було?? Я мабудь щось пропустила важливе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 липня, 2014 А де це було?? Було, було.. Там де всі ікру їли "Заморську"! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 19 липня, 2014 Наталю, все правільно: наш прапор жовто-блакитний, але фон на аватарці трохи змінений на вертикальний та блакитно-жовтий. Та ї смайлик у нас блакитно-жовтий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 липня, 2014 Лілю, та най буде так! Головне , що наша Явдошечка тепер гонорова! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 Було, було.. Там де всі ікру їли "Заморську"! Вже побігла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 липня, 2014 Таню, та тож ви полетіли! А ось к так треба бігати! Але мабуть ви праві, ви ж все таки Явдоха! То негоже вам бити свої ступні! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 Дівчата, я знову з вами! Я вже повернулась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 Дякую Вам за добрі слова в мою адресу. Я вчора вже не заходила туди...., тому і не читала ваші відгуки. Мені дуже приємно! Ще раз хочу подякувати Ланочку - Світланко, завдяки тобі, я маю те, що маю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 липня, 2014 Я зараз ходила звіт до Лілі носила і зрозуміла, що мені ще трохи важкувато *перестраиваться*. Або треба кругом розмовляти українською, або треба навчитися розмовляти як пан Яценюк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 липня, 2014 Ще раз хочу подякувати Ланочку - Світланко, завдяки тобі, я маю те, що маю!!! Таню, дівчата, я мушу вам сказати, що Світланка є рушівною силою нашого форуму! Весь величезний тягар вона несе на собі! І нікому про це не говорить! Світланочко, я низько тобі за це вклоняюся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 19 липня, 2014 Я також дякую Світланці за кропотливу та сумлінну працю! Країна повинна знати своїх героїв! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 Країна повинна знати своїх героїв! От і я про це!!! Світланка - тримай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 Наталю, а чим тобі не до вподоби пан Яценюк??? Га? Він розмовляє, як може !!! "Азоров", я маю надію, ніколи не повториться в історії України, бо це було не тільки приниження української мови, це була суцільна ГАНЬБА!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 липня, 2014 Га? Таню , та ні. Я про те, що він вміє розмовляти одразу на трьох мовах і не думає стільки як ми! :haha123: Таню, я не знаю як буде далі, але я давно поважаю його за його розум! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 Таню , та ні. Я про те, що він вміє розмовляти одразу на трьох мовах і не думає стільки як ми! :haha123:Таню, я не знаю як буде далі, але я давно поважаю його за його розум! Тому ми з Вами і не прем'єр -міністри!!! Хвала Господу, дав нам такого, який дбає за всю країну! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 липня, 2014 Тому ми з Вами і не прем'єр -міністри!! Отож! Але нам це і не потрібно! Ви тільки уявіть, який на ньому зараз тягар і яка відповідальність! Він Украінський камікадзе! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 Він Украінський камікадзе! Та вони всі, хто бореться за єдину Україну, всі камікадзе! Що, Порошенко зараз позаздриш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 19 липня, 2014 Всі , як тії пташечки, фурррр, і улетіли.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 19 липня, 2014 Дівчатка!а мені просто страшено подобається Яценюк,а раніше терпіть не могла...за період праці стільки зробити..та ще й в який період...це його заслуга,що мир нас побачив.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
нюшка 112 Опубліковано: 19 липня, 2014 Любі мої, хочу з Вами поділитися. Купила собі маленький журнал "Рецепти господині". :10: Був спецвипуск Українське весілля, випускається щомісяця у Львові українською мовою. Ну дууууже цікавий примірник про короваї, торти, інші страви і народні традиції, коштує всього 2,75 грн. У нас його не завжди можна купити, тому я собі виписала через пошту. Якщо буде у Вас можливість купіть, не пожалкуєте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах