Наташшшка 1 033 Опубліковано: учора в 12:42 Наталочка, які ж у тебе джунглі?! Гарнющі троянди! Ось, подивись на справжні джунглі - змішались люди, коні, як кажуть. Бідні квіти виживають всупереч всьому. 5 lana19, Olima, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 185 Опубліковано: учора в 17:53 Наташуня, ну коли тобі ще і квітами займатися?… ти й так без відпочинку.. Дочекаємось перемоги, от тоді і розгуляєшся наповну) 2 1 Магда, Olima та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 294 Опубліковано: учора в 17:57 Ухти, дівчата, які красоти у вас! 4 lana19, Olima, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 558 Опубліковано: 13 годин назад В 23.06.2024 в 21:47, Natali06 сказав: Ще покажувам юну» інтригантку») Ви тільки подивіться, що накрутила) Тоффі.Перша квітка. Ото пустунка! Дууже не звична! 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 558 Опубліковано: 13 годин назад 17 годин тому, Наташшшка сказав: Наталочка, які ж у тебе джунглі?! Гарнющі троянди! Ось, подивись на справжні джунглі - змішались люди, коні, як кажуть. Бідні квіти виживають всупереч всьому. То ти не бачила мою дачу... третій рік джунглі, усе саме по собі... Не буваємо там зовсім. Але, зелененьке, щей квітне, той чудово! Ото буде мир, чоловік усе скосить і як... продамо усе)))))) 4 Магда, Наташшшка, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 558 Опубліковано: 13 годин назад 21 година тому, Natali06 сказав: Ну що, готові ще мене потерпіти? Тоді ще трохи моіх « джунглів» Місця катастрофічно мало. Тому маємо, що маємо… att.tawlH9oW-RUgsxsYhT7lYEcYIMOfJGY0KBpq6wNPFks.mp4 att.u1I9aYb4N43U16nwE8irXR-2WWk-frbE_n07wGk0l3w.mp4 Наталь, от не вмієш ти як я, в тебе що хлібчик, що садочок, прям мрія перфектоціоніста !!! Розумію, скільки там праці, в кожній пелюсточці. 2 Natali06 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 185 Опубліковано: 12 годин назад 54 хвилини тому, спокусницЯ сказав: Наталь, от не вмієш ти як я, в тебе що хлібчик, що садочок, прям мрія перфектоціоніста !!! Розумію, скільки там праці, в кожній пелюсточці. Праці звісно багато, але ж заради любові ми гори здвинемо) І дивлячись на іх квітування , душа радіє) Скільки нам треба для щастя) але найголовніше здобути мир, а русьняві діти сатані, щоб пішли до свого батечки) І заквітуємо ми ще краще! 2 Магда та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 185 Опубліковано: 1 година назад Не набридла? Тоді Ще трішки моіх королев « в портреті» 3 спокусницЯ, Olima та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 294 Опубліковано: 1 година назад 14 хвилини тому, Natali06 сказав: Не набридла? Тоді Ще трішки моіх королев « в портреті» Ната! Я зависла над кожною! Я не знаю яка з них красивіша! Я хочу в кожну впертися носом, бо я через екран відчула їх запах, пружність і оті краплі дощу! Це щось неймовірне, вони як намальовані! Вони точно справжні? Ох, ти заставиш мене кинути все і почати вирощувати троянди, пряні трави і пекти хліб в печі - робити те, про що мрієш 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 185 Опубліковано: 1 година назад Наталочка, точніше не буває- справжні!) Поки ти не кинула своє міське життя, любуйся моіми) Можеш навіть носом ткнути) ніхто ж не побачить) В цьому році вони якісь неймовірні. Може тому, що дощ 🌧️ був вчасно і в достатній кількості. А може просто рік такий) Ось іще одна моя нова любов. Вирощена з гілочки під баночкою) Подруга якось принесла, от і посадила. Років два була « ніяка» , а цього року прямо наречена) Розкрита квіткав діаметрі 15см 3 Olima, спокусницЯ та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах