Ингредиенты:
(склянка використовується 250г)
- 3 кг кабачків;
- 5 шт. солодкого перцю;
- 1-2 шт. гіркого перцю;
- 2 гол. часнику;
- 1 ст. цукру;
- 1 ст. рослинної олії;
– 0,5 ст. оцту 9%-го;
- 400-500 г томатної пасти;
- 2 ст. солі
Метод
Якщо кабачки молоді - насіння не вирізаємо. Нарізаємо кабачки сантиметровими брусками.
Перець очищуємо від насіння та розрізаємо навпіл.
Очищуємо часник. Готуємо гострий перець.
У велику каструлю висипаємо кабачки.
Солодкий і гіркий перець, часник пропускаємо через м'ясорубку. Перекручені інгредієнти додаємо до кабачків.
Додаємо до овочів цукор, рослинне масло, оцет, сіль, томатну пасту. Все добре перемішуємо і залишаємо на 3 години до виділення рідини з овочів.
Каструлю з овочами ставимо на вогонь доводимо до кипіння і варимо 40 хвилин. Періодично помішуючи.
Паралельно стерилізуємо півлітрові банки.
В гарячі стерилізовані банки розкладаємо лечо та закатуємо стерильними кришками.
Закриті банки накриваємо ковдрою і залишаємо до вистигання.
Ну дуже смачно!
Фото НатальяН. Дякую!
Україна
Київ
Війна росії з Україною
День 924