-
Публікації
415 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
7
Фрезия last won the day on 9 листопада 2020
Фрезия had the most liked content!
Про Фрезия
-
Звання
Профи
- День народження 28.10.1979
Информация
-
Город
Сімферополь
-
Настоящее имя
Ірина
Відвідувачі профілю
Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам
-
Алцьона reacted to повідомлення в темі: Різдв'яне мигдальне печиво "Кураб'єдес"
-
Алцьона reacted to повідомлення в темі: Різдв'яне мигдальне печиво "Кураб'єдес"
-
fronya40 reacted to повідомлення в темі: Хлеб " Тартин" (Tartines Country Bread)
-
Фрезия reacted to повідомлення в темі: Батон " Дежурный" на закваске
-
Магда reacted to повідомлення в темі: Батон " Дежурный" на закваске
-
Наташшшка reacted to повідомлення в темі: Батон " Дежурный" на закваске
-
Фрезия reacted to повідомлення в темі: Батон " Дежурный" на закваске
-
М'якуш дуже ніжний, справді, і смачний, вперше печу такий. Ой, Наталю, дякую за такі приємні слова! 🥰І за твою допомогу! Бо ти мені тиждень роз'яснювала, поки мені трохи дійшло, що робити з моєю закваскою з холодильнику. Досвіду ведіння при кімнатній температурі нуль. І от я трохи зрухалася з місця. І в мене з'явилося бажання пекти різний хліб на заквасці. А раніше я пекла за одним рецептом, міняючи види борошна і насіння. А тепер, коли закваска буває готовою до замісу і зранку, і ввечері, то з'явилося більше можливостей, і є бажання. А ще хліб - це один із моїх ресурсів в цій довгій окупації Криму. 🇺🇦
-
Фрезия reacted to повідомлення в темі: Батон " Дежурный" на закваске
-
Магда reacted to повідомлення в темі: Батон " Дежурный" на закваске
-
Natali06 reacted to повідомлення в темі: Батон " Дежурный" на закваске
-
Доброго вечора! Хочу показати вам батон молочний, рецепт відрізняється, але схожого не знайшла. Подивіться, будь-ласка, як думаєте закваска вже нормально підіймає тісто? Якось знавці по хлібних порах визначають, але в батоні мені важко вияснити це. Мені здалося, що батон мав би бути ширшим. І ще, я, напевно, не правильно зробила на початку. В рецепті було опари 210 г (15 закваски ЛМ, 100 мука, 100 вода),яку залишити на 10-12 год. А я додала 210 г вже готової закваски що піднялася, 100% гідратації і замісила тісто. Це я що таке втнула? Але смачний получився)
-
Доброго ранку! Наталю, мені тепер переходити на іншу схему 1 частина закваски, по 2 частини муки і води? чи вже можна добавляти як до хліба потрібно? Чи ще чекати? Погодувала вчора в 6 вечора, і вона тільки зранку почала опускатися.
-
Фрезия reacted to повідомлення в темі: Хлеб " Тартин" (Tartines Country Bread)
-
Наташшшка reacted to повідомлення в темі: Хлеб " Тартин" (Tartines Country Bread)
-
Я просто переводжу свою майже 2 річну закваску з холодильника на постійне проживання за його межами. )) В мене нема такого досвіду, я пекла заквасочний хліб, але нічого не викидала. Тому я пристосовуюся, і свою рідну закваску так просто не можу залишити). А Наталя вже мені допомагає, бо я не відстаю, і так по кроку допетраю що й до чого. Але якщо щось піде не так, то нову зроблю. Місце проживання справжнє. Дякую за пораду!
-
Хочу уточнити. Якщо почне спадати, то знову частину викинути, а частину погодувати? Тепер постійно треба буде частину викидати?
-
Вже намітила) така гарна баночка з резиночками. Дякую дуже! Потім ще покажу, як виникне питання, вибач, що займаю твій час і в цій темі моя галерея закваски.
-
Наталю, ось така вона через 5 годин. Як вважаєш? Які мої подальші дії?
-
Вже подивилась, це все що виросло, сліди на пару міліметрів і все. Температура 26, вчора була 28
-
Наталю, привіт! Хотіла в особисті написати, але щось фото не можу там показати. Пару разів зробила, як ти порадила. Як думаєш це нормально вона підійшла чи ні? Це ввечері і 2 фото сьогодні зранку.
-
Natali06 reacted to повідомлення в темі: Хлеб " Тартин" (Tartines Country Bread)
-
Щиро дякую! Біжу все переробляти)
-
Дякую за терпіння! Я теж спробую тоді з в/с, раз таке у мене твориться. А коли мені хліб вже можна пекти, якщо зараз відберу частину 80 г, решту викину, додам воду, муку по 80 г. Як підніметься ще не варто тісто починати? Ще раз такі кроки зробити?
-
Я чомусь так зрозуміла з твоїх слів
-
Це таким чином її повністю обновлю? А яке борошно мені брати, пшеничне цільнозернове?
-
Наталю, привіт! Воду і борошно до всієї закваски в банці.
-
Фрезия підписався на Хлеб " Тартин" (Tartines Country Bread)
-
Доброго дня! Я знову за допомогою). Вже 3 дні печу дріжджовий хліб, дуже скучила за заквасочним. Додавала своїй заквасці зранку і ввечері по 10 г води і борошна пшеничного цз. Дня 3. Тому що за 3 рази, нічого особливо не змінювалося. І родзинки ще там є. Ось така вона сьогодні зранку, банка 1 л. Підкажіть, як далі діяти? Я так розумію, що слабка вона. Скільки тепер додавати? Частину закваски треба викинути, щоб її далі годувати і не розоритися на борошні? Я щось не розумію яку кількість мені потрібно залишити. Ще мені порадили годувати її не самою цз мукою, а 50/50, але не уточнили, якою. Що ніби не можна однією цз. Це дійсно так?