AlenaT 2 375 Опубліковано: 28 січня, 2016 А я вчера опять грибочки сделала!!! Такие беленькие и меленькие получились! Чисто случайно вчера на базаре купила манюньки по 28 грн))) 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 15 грудня, 2018 Леночка, я уже грибочки к Новому году замариновала! Постоят в холодильнике две недельки, а то потом или забуду, или подходящих не найду... И цены сейчас вверх полезут. А так - уже одно блюдо на новогодний стол готово! 3 Vilapo, Elenka та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 16 грудня, 2018 Вот спасибо за напоминание! И я замариную грибочки! И на новый год и на кутю! 2 Vilapo та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 17 грудня, 2018 И я вчера только про них подумала))) 2 Алцьона та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 4 березня, 2020 Пробегала сегодня через овощной павильон на рынке и увидела такие шампиньончики малюсенькие, что рука сама за кошельком полезла. 😁 Вот теперь на 8 Марта будут у нас грибочки от Леночки. 👍 3 1 lissaKi, Vilapo, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 5 березня, 2020 21 час назад, УкраИнка сказал: Пробегала сегодня через овощной павильон на рынке и увидела такие шампиньончики малюсенькие, что рука сама за кошельком полезла. 😁 Вот теперь на 8 Марта будут у нас грибочки от Леночки. 👍 Ням-ням 2 lana19 та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах