Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 22 січня, 2023 27 хвилин тому, Наташшшка сказав: Я ж хотіла щоб було правильно))) До тієї частини, що не відкривається шурупами прикручена пластина(обтянута тканиною), на неї гарячим клеєм - липучка. На ту що відкривається - липучка приклеєна напряму до рами. Теж гарячим клеєм. На рахунок шурупів - радились з майстром, він сказав, що це найкращий варіант. Шторкам вже років...6-7, точно не пам'ятаю - все норм)) До шторок липучку пришивала. А чому на клєй зразу не посадити липучку, а обов*язково треба ту пластину мастрячити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 965 Опубліковано: 22 січня, 2023 1 хвилину тому, настоящая хозяйка сказав: А чому на клєй зразу не посадити липучку, а обов*язково треба ту пластину мастрячити? Бо тоді шторки вийдуть на різних рівнях. Та частина, що відкривається, вона трохи видається вперед. Сама рама. Глянь в себе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 22 січня, 2023 5 хвилин тому, Наташшшка сказав: Бо тоді шторки вийдуть на різних рівнях. Та частина, що відкривається, вона трохи видається вперед. Сама рама. Глянь в себе. Я зрозуміла. В мене на вікні три створки і на кожній висять жалюзі металеві. Дві крайні створки відкриваються, середня ні. Теж на різних рівнях прикручені. Мене це не бентежить. Якщо б ти не написала, я б і не глянула. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 січня, 2023 6 хвилин тому, Наташшшка сказав: Бо тоді шторки вийдуть на різних рівнях. Та частина, що відкривається, вона трохи видається вперед. Сама рама. Глянь в себе. Тобто, проблема лише в різних рівнях? А так що одна, що інша частина можуть втриматись на клею?? Бо я шукаю, шукаю варіанти закрити вікно, але дірявити раму не хочу( Та, якщо чесно, я взагалі хочу голе вікно лишити але свекруха бурчить, що видно в Америку, що як в циган(хоча, в циган якраз навпаки, купа килимів і штор). І вже двічі, поки я пару днів не була вдома, прибивала якусь архівну тюль до стіни, на гвіздки і саморізи, намертво, без можливості відкрити 1 1 Справжня господиня та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 965 Опубліковано: 23 січня, 2023 Принесла трішки картин і картинок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 23 січня, 2023 Мені отот котик понравився. Люблю смугастих. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 24 січня, 2023 18 годин тому, справжня господиня сказав: Мені отот котик понравився. Люблю смугастих. А мені дуже сподобалися панянки Весна - Осінь. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 24 січня, 2023 А я задивлююсь весь час на море, маяк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 25 січня, 2023 В 22.01.2023 в 22:40, Наташшшка сказав: Сьогодні хлопці забрали)) Зараз занесу в темку шевронів Добрий день всім! Наташа, вишивка машинна, вірно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 965 Опубліковано: 25 січня, 2023 Ой, дівчата, і все має свою історію)) Весна-Осінь - мої перші дизайни більш-менш складні. Котика вишивала молодшому - для успіхів в навчанні. Не знаю, може так співпало, бо саме тоді ми його перевели в іншу школу, але вчитись він дійсно став краще. І саме тоді змінив вибір своєї майбутньої професії...В сьогоднішніх реаліях, для мене, як для мами, - на гірше( Маяк теж для нього - вишивався тремтячими руками, коли малий-студент повертався додому зі Львова під час того, що передувало Революції Гідності. Там все було дуже страшно і складно. 6 годин тому, N@T@ сказав: Наташа, вишивка машинна, вірно? Так 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 965 Опубліковано: 25 січня, 2023 Ланчматики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 25 січня, 2023 Наташа, а що за машинка у вас? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 965 Опубліковано: 26 січня, 2023 16 годин тому, N@T@ сказав: Наташа, а що за машинка у вас? Побутова Бразер інновіс 4000 і промка Веллес 21. Були ще Дельти - і проста, і "професіонал" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 965 Опубліковано: 27 січня, 2023 Щоб це ще показати Обкладинки на документи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 27 січня, 2023 4 години тому, Наташшшка сказав: Щоб це ще показати Обкладинки на документи ой, яка краса!!!! 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 січня, 2023 58 хвилин тому, спокусницЯ сказав: О, я теж задивилась-залюбувалась))) Така милота 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 965 Опубліковано: 28 січня, 2023 22 години тому, Алцьона сказав: Така милота Це обкладинка саме на мій паспорт Взяв в руки, і навіть розгортати паспорт не треба - зразу все про хазяйку зрозуміло Подушечки: 3 Алцьона, УкраІнка та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 29 січня, 2023 Ой, в мене подушки на дивані з такого ж самого баракану))) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 965 Опубліковано: 29 січня, 2023 5 годин тому, справжня господиня сказав: Ой, в мене подушки на дивані з такого ж самого баракану Пішла в гугл шукати що таке баракан))) Спідничка під ялинку. Перша)) Була підступно видерта кумою прямо з рук Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 395 Опубліковано: 29 січня, 2023 Тю, Ната, не знаєш про баракан? Це ж "обивочная" тканина по рос., як той гобелен. Чи про гобелен теж не знаєш? 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 965 Опубліковано: 29 січня, 2023 Гобелен - знаю. Баракан тепер теж знаю 2 Справжня господиня та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 965 Опубліковано: 24 лютого, 2023 За рік зробила один єдиний дизайн для себе, на більше просто не вистачає часу( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 965 Опубліковано: 27 лютого, 2023 (змінено) Довелось довишивати ще парочку сумочок Думки розділились. Комусь подобається "прилизаний" котик, а комусь "волохатий" Змінено 27 лютого, 2023 користувачем Наташшшка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 лютого, 2023 1 година тому, Наташшшка сказав: Довелось довишивати ще парочку сумочок Думки розділились. Комусь подобається "прилизаний" котик, а комусь "волохатий" Які ж вони прикольні! Я навіть не можу визначитись, який мені більше подобається) обоє класні! 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 28 лютого, 2023 Гарні! Дуже гарні сумки з патріотичним котярами. А який із них красивіше, тяжко визначитись. Мені об а подобаються! 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах