олеся26 494 Опубліковано: 24 жовтня, 2016 Лена гарний тортик!! Спекла на пробу сьогодні один корж у формі 28 діаметр)) Масла взяла 200 гр все інше як в рецепті. З"їли як пиріг, дуже смачно!!! Він у мене вийшов дуже хрупкий і піднявся аж до верху, так і повинно бути? 2 lana19 та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 24 жовтня, 2016 Олесик, рада что тортик понравился :viannen_84: Ты все тесто разделив на две части, пекла в форме 28см, туда же распределила все белки( по норме в рецепте) спекла одним коржом, я правильно И теперь спрашиваешь меня почему у тебя так высоко он поднялся 2 Алцьона та олеся26 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
олеся26 494 Опубліковано: 25 жовтня, 2016 Лена нет))) я тесто делала на 200 гр масла. Форма 28см. Вишня и белки как у тебя, оказалось в самый раз иначе проплешины((( У меня вопрос: на сколько высоко он подыматься должен и сильно ли он должен крошиться ? Правда когда остыл он сел немного, просто задаю вопросы, что б знать правильно у меня получилось или нет)))) И какой по высоте выходит готовый торт? От мужа спасибо, ему очень было ВКУСНО))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 25 жовтня, 2016 Леночка, я наконец-то, фото донесла 3 AlenaT, Алцьона та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 жовтня, 2016 Наташа, вкусно!!! Это с покупным джемом, да? Тортик на днюшку был ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 25 жовтня, 2016 Это с покупным джемом, да? Алла, да с покупным джемом. Я всегда первый раз готовлю строго по рецепту ( у меня есть замороженная вишня, есть свое варенье, но не джем), следующий раз буду с замороженной вишней делать, чтобы кислинка была. Тортик на днюшку был ? Не совсем))) За неделю до ДР мы к родителям ездили и я торт делала. На ДР торт не делала, мы на диете))) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 25 жовтня, 2016 Лена нет))) я тесто делала на 200 гр масла. Интересно , а как ты уменьшала норму, чтобы сделать тесто на 200г. или все продукты остались в том же количестве , а вот масла ты положила всего 200г. просто задаю вопросы, что б знать правильно у меня получилось или нет)))) И какой по высоте выходит готовый торт? От мужа спасибо, ему очень было ВКУСНО))) Ты пишешь о том что поменяла диаметр формы, уменьшила в рецептуре масло, вообще приготовив рецепт как то по своему, спрашиваешь правильно у тебя получилось или нет . Я не знаю что у тебя получилось, правильно или нет . Если испечь как написано в рецепте, использовать форму диаметром 24см. торт получается высотой 7-8см, без проплешин. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 25 жовтня, 2016 Леночка, я наконец-то, фото донесла Наташенька, большое спасибо за фото отчет ! Но мне почему то показалось что торт ниже чем должен быть или так отрезан кусочек 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 25 жовтня, 2016 Но мне почему то показалось что торт ниже чем должен быть или так отрезан кусочек Леночка, торт высокий, это я в спешке такой ракурс словила неудачный 2 Алцьона та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
олеся26 494 Опубліковано: 2 листопада, 2016 Лена ви мене зовсім не зрозуміли, я робила все по рецепту. Знаючи що форма у мене на 28, я зробила тіста більше, інакше булиб залисини))) І розділила на два коржі, а спекла тільки один і так з"їли)) нам сподобалось! На майбутнє хотіла знати наскільки тісто піднімається при віпічці, ви так і не відповіли, іншу половину я спекла через два дні ось тут корж підійшов тільки трішки. Дякую за відповідь, я нікого не хотіла образити. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 2 листопада, 2016 На майбутнє хотіла знати наскільки тісто піднімається при віпічці, ви так і не відповіли, іншу половину я спекла через два дні ось тут корж підійшов тільки трішки. Олеся, я не автор рецепту, але відповім - тісто пісочне, тому практично не підіймаєтся , але , враховуючи, що є гарно збиті білки КОРЖ підіймається дещо, звичайно, не так, як бісквітне тісто. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 2 листопада, 2016 Олесенька, не поняла о чем шла речь, потому что так объяснялось)))Песочное тесто не поднимается, это поднимается белок. И нет я не обижаюсь) Просто когда размещенный рецепт готовят по своему, а не как написано в рецепте, не всегда знаешь что отвечать))) Пишу с телефона, я не дома. Наташенька, спасибо за ответ))) 2 Natali06 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах