Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 листопада, 2016 А я для Бризолей делалаю заготовки в морозилку. Фарш катаю порционными кружочками, складываю в кулек по 3-4 штучки и так змейками замораживаю. Потом вечером достаю порцию и на завтрак у меня Бризоли. Очень быстро получается, удобно, когда на работу спешишь и времени в обрез)) 5 lana19, Vilapo, Prus - 2 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 листопада, 2016 Вот мои "швидко-сніданки" Ленуся, мои очередные спасибки, и их много 2 Уляна-ляна та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 28 листопада, 2016 Аллуся, классный у тебя завтрак Спасибо за фотки ! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 листопада, 2016 Всегда пожалуйста Это вам всем спасибо за науку!! Сравнить меня лет пять назад и меня сейчас - небо и земля...)) Муж не нарадуется)) Вот и на тарелочке... только пюрешка из прошлой жизни, а остальное Муконаука)) Иногда свекровь просит попроще называть блюда, а то у нее получается нецензурщина)) это я ей кляфути предложила 3 Vilapo, Kira та Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 16 грудня, 2016 Лєночка,дякуємо тобі за брізольки! Вперше я їх приготувала на свій день народження ще в вересні,а це мої дівчатка зняли цей процес на відео. А оце сьогодні фотозвітуємо Цього разу за начинку нам були квашені огірочки,сир і вялені помідорки. Смакота!!! А ще кетчуп і майонез 6 inucya, Vilapo, Фрезия та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 16 грудня, 2016 Оксано, я вже бачила на ютубі як дівчата справно готують брізолі Ну що я можу сказати, молодці , маленькі господині Дякую, за звіт, мені дуже приємно ! 3 Kira, Алцьона та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 18 грудня, 2016 Леночка, сегодня на ужин приготовила бризоли. Очень вкусно! Спасибо! Почему-то думала, что готовить будет очень хлопотно, но оказалось все очень просто и быстро:) 6 Уляна-ляна, Vilapo, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 грудня, 2016 @Kira, Какой красивый солнечный бризоль, а листик салата еще сочности, весеннего настрония добавил!!! Прям картина маслом рисом 3 fronya40, Kira та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 18 грудня, 2016 @Алцёна, спасибо:) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 18 грудня, 2016 сегодня на ужин приготовила бризоли. Очень вкусно! Спасибо! Наташенька, какую красивенькую бризоль ты мне принесла . Хорошо что я поужинала, а то бы слюной подавилась от аппетитности фотки . Спасибо что воспользовалась рецептом, готовь на здоровье ! 1 Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 18 грудня, 2016 @Vilapo, 2 Алцьона та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 1 березня, 2018 Давненько бризольки не делала, соскучилась! Наши самые ходовые - с огурчиком! И заготовочки на будущее 4 Vilapo, inucya, Фрезия та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 1 березня, 2018 Давненько бризольки не делала, соскучилась! Аллуся, я их тоже давно не готовила, может благодаря тебе соберусь ! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах