Qween 7 216 Опубліковано: 12 квітня, 2015 Анечка, большое спасибо, это действительно вкусно! Ни одна пасочка не лопнула, красивые верхушки получились! На здоровье, Алёночка! А как настоятся, созреют пасочки, то ещё вкуснее и ароматнее станут :vkusno 1: . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дяна 2 788 Опубліковано: 12 квітня, 2015 @Qween,Аня, я тоже со спасибкой! Делаю пасочки по твоему рецепту не первый год - мне очень нравится вкус. Я,конечно, слегка меняю по своим предпочтениям, но в основном- все по рецепту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 12 квітня, 2015 На здоровье, Надечка ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 12 квітня, 2015 Сегодня взяла одну на работу, угостила сотрудницу. Ей очень понравилось! И от нее спасиба тоже!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 12 квітня, 2015 Анечка, несу свою спасибку, паски получились очень вкусные,только я так долго не расстаивала, опару поставила утром, после работы замесила тесто, когда поднялось разложила по формочках Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 12 квітня, 2015 Девочки, на здоровье ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 29 квітня, 2015 Анютик, я фотоотчет принесла... 5 Sakura, Natali06, Grypana та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 15 квітня, 2017 Пекла Королевский, вот Завтра разрезик покажу. Пахнут обалденно, такие мягкие и нежные. 8 Natali06, AlenaT, Фрезия та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 16 квітня, 2017 Поздравляю всех с праздником! Христос воскрес! Покажу разрез. Кулич удался. 7 Sakura, Фрезия, fronya40 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 16 квітня, 2017 @Elenka,паски красивейшие! На днях собралась тоже такие испечь. 1 Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 16 квітня, 2017 @fronya40, Танюша, спасибо! Аромат у этих пасок потрясающий, не сравнить ни с какими. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 16 квітня, 2017 Красивые паски!А я смотрю мои уже заканчиваются)) пекла по рецепту с мясоедовской на 1 кг муки, поняла, что маловато, если ещё на вынос) Думаю по этому рецепту замесить на днях. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 16 квітня, 2017 Леночка, я рада что пасочки так удались! Приятно видеть . На здоровье вам. 2 Elenka та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 16 квітня, 2017 @fronya40, Танюша, спасибо! Красивые паски! Аромат у этих пасок потрясающий, не сраынить ни с какими. На сколько порций выпекали? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 16 квітня, 2017 @fronya40, Танюша, спасибо! Красивые паски! Аромат у этих пасок потрясающий, не сраынить ни с какими. На сколько порций выпекали?Ирина, выпекала на 2 порции. У меня ушло 1,2 кг муки, яйца крупные были.Да, и сахар увеличила (у меня любят сладкие), всего положила 500 г. В остальном все по рецепту. 3 Фрезия, fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 22 квітня, 2017 Спекла паску по Вашому рецепту, дуже ароматна, завтра спробуємо. І в мене 2 спроба глазурі на желатині,цього разу була уважнішою при варінні сиропу, подивлюсь вже завтра, як буде нарізатися.Ледве встигла посипати, застигає швидко,але цього разу вона мякша) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 23 квітня, 2017 @Фрезия,на погляд дуже гарна.я вже їх переїдання,вже не можу..Але дивлячись на ваші шедеври, думки зріють))) 1 Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 23 квітня, 2017 Спробували сьогодні паску- дуже смачна! Глазур гарно нарізається,не кришиться, нарешті знайдено ідеальну) (змінила желатин, знайшла серед російських виробник Айдиго) Дякую за рецепт! 4 valuhka, AlenaT, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 23 квітня, 2017 Ірочка, на здоров’я! Дуже гарна пасочка. 1 Фрезия reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах