inucya 2 582 Опубліковано: 6 лютого, 2017 Ладненько, значит через 2 суток , отчитаюсь, а если чё, тогда в рассол!, но думаю раз скумбрия за 2 дня просаливается, то моя селёдка по 300 грамм каждая, тоже должна! 2 Алцьона та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 8 лютого, 2017 Вот и мой отчётик, через 2 дня получилась отличная селёдочка! А в одной внутри оказалась классная икра, обычно я её выбрасываю, ну тут была крупная и красивая, так я рыбку оставила для салату, а икру сразу на хлеб с маслом положила, вкуснятина! Всё, Валюша, теперь буду солить тока так! 2 valuhka та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 8 лютого, 2017 Иннуська, молодец что попробовала! Я очень рада, что у тебя получилась вкусная рыбка. Нужно попросить Ланочку, чтобы она в рецепт добавила, что оказывается с селедкой получается так же хорошо, как и со скумбрией 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 13 лютого, 2017 Валюша, девочки, подскажите забыла купить соль и идти неохота щас, можно ли солить морской солью и если да, то насколько больше её сыпать? 2 Алцьона та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 13 лютого, 2017 Инночка, я очень давно покупаю только морскую соль и солю ею всё что готовлю. Солю как простой каменной солью, ничего не уменьшаю и не прибавляю. 4 valuhka, Алцьона, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 13 лютого, 2017 Спасибо, Анечка! Тогда побежала солить! 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 14 лютого, 2017 Инночка, на здоровье! Желаю вкусной рыбки! 2 inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 7 травня, 2023 Валюшик! Твоему рецепту не изменяю! Последнее время делаю так - солю в пакете. Этим пакетом плотно оборачиваю. В бутылке сверху делаю надрез. Туда рибу . И держу на столе часа 3-5. От температуры в квартире зависит. Потом ставлю вертикально в дверцу холодильника. Срез на бутылке можно залепить скотчем - и никаких запахов! Горизонтально тоже можно положить бутылку. ДЯКУЮ тебе за рецепт! Очень хочу, надеюсь и верю, что Бердянск и ты вернетесь Домой. А в названии нашего Форума появится рибка в честь Бердянска. P.S. и для Мелитопольской черешни уже приготовлено место! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 7 травня, 2023 Ланочка,спасибо, что напомнила про рецепт, а то я уже забыла за более, чем год отсутствия дома про эту скумбрию. Самое смешное, что я человек абсолютно не рыбный, снова попала на рыбную кухню.То в Бердянск переехала, теперь в Польше устроилась в рыбное бистро (кафе).И там этой рыбы,как грязи. Нет, чтобы в кондитерский цех меня судьба забросила, но нет, наверное любит меня, раз бережет мою фигуру. Зато я тут всех украинцев подкармливаю жареной рыбой,поэтому возведена почти в ранг святых, (здесь рыбане дорогая, если в кафе есть,а в местах , где мы живем , ее тоже не пожаришь). У меня уже столько планов, что я сделаю, вернувшись домой, ну вот еще один пунктик добавлю. А домой мы все обязательно вернемся, поляки правда не очень это понимают, но мы тоже не так ценили ДОМ, пока нас его не лишили. Сейчас вспомнила, как муж итнересовался,забрала ли я из оккупации свои кухонные прибамбасы (комбайн и т.д.) Вот это я повеселилась представляя, как через 18 блокпостов везу комбайн (вдруг каждому пришлось бы обьяснять, что это за шайтан-машина) 3 Магда, lana19 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 7 травня, 2023 33 хвилини тому, valuhka сказав: Ланочка,спасибо, что напомнила про рецепт, а то я уже забыла за более, чем год отсутствия дома про эту скумбрию. Самое смешное, что я человек абсолютно не рыбный, снова попала на рыбную кухню.То в Бердянск переехала, теперь в Польше устроилась в рыбное бистро (кафе).И там этой рыбы,как грязи. Нет, чтобы в кондитерский цех меня судьба забросила, но нет, наверное любит меня, раз бережет мою фигуру. Зато я тут всех украинцев подкармливаю жареной рыбой,поэтому возведена почти в ранг святых, (здесь рыбане дорогая, если в кафе есть,а в местах , где мы живем , ее тоже не пожаришь). У меня уже столько планов, что я сделаю, вернувшись домой, ну вот еще один пунктик добавлю. А домой мы все обязательно вернемся, поляки правда не очень это понимают, но мы тоже не так ценили ДОМ, пока нас его не лишили. Сейчас вспомнила, как муж итнересовался,забрала ли я из оккупации свои кухонные прибамбасы (комбайн и т.д.) Вот это я повеселилась представляя, как через 18 блокпостов везу комбайн (вдруг каждому пришлось бы обьяснять, что это за шайтан-машина) Привіт, дорогенька! Пиши плани! По пунктам! І візуалізуй! І обов'язково усе здійсниться! А риба... Мені здається, це ж мрія майже кожного кондитера. От спитай, вночі, кондитера, який увесь в кремах, щоб він хотів. Думаю, більшість би сказала, що сельодкі! )))) так що насолоджуйся! А як там, вдома, все ціле? 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 7 травня, 2023 Оксано, дякую за пункти та візуалізацію. Вдома, дай Бог, щоб так і було, все добре. За квартирою приглядають. Найсмішніше те, саме в Польщі я більше розмовляю українською, ніж в Україні. Бо польскої не знаю, а в украіїнській мові з польскою багато спільних слів і поляки з якими я працюю, а вони вчили в школі російську, знають від мене більше українських слів, чим я польских.Вони директору так і кажуть, що ми скоріше заговорим українською, ніж Валя вивче польську. А я залишатися тут не планую, тому не дуже напружуюсь,але зрозуміла, як це дискомфортно, коли не розумієш, що тобі кажуть. Так що дівчата вчимо іноземні мови, хоча не хочу я більше таких примусових подорожей, краще за все в Україні 1 2 Магда, Наташшшка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 8 травня, 2023 14 години тому, valuhka сказав: Оксано, дякую за пункти та візуалізацію. Вдома, дай Бог, щоб так і було, все добре. За квартирою приглядають. Найсмішніше те, саме в Польщі я більше розмовляю українською, ніж в Україні. Бо польскої не знаю, а в украіїнській мові з польскою багато спільних слів і поляки з якими я працюю, а вони вчили в школі російську, знають від мене більше українських слів, чим я польских.Вони директору так і кажуть, що ми скоріше заговорим українською, ніж Валя вивче польську. А я залишатися тут не планую, тому не дуже напружуюсь,але зрозуміла, як це дискомфортно, коли не розумієш, що тобі кажуть. Так що дівчата вчимо іноземні мови, хоча не хочу я більше таких примусових подорожей, краще за все в Україні Це точно, краще мандрувати за своїм бажанням, ніж за примусом. Але.. І це переживемо! Тримайся! І шукаємо в усьому позитив! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 10 травня, 2023 В 07.05.2023 в 22:35, valuhka сказав: Вот это я повеселилась представляя, как через 18 блокпостов везу комбайн (вдруг каждому пришлось бы обьяснять, что это за шайтан-машина) І сміх, і гріх, як кажуть) Рецепт обов'язково спробую, дякую! Сьогодні повернулась від малого, з Австрії, його замовленням з України були "морські гади"))) Оселедця ще не просив), та й важко його було б, мабуть, більше доби тарабанити) А назад везла сито для протирки фруктів, теж ще той квест)) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 10 травня, 2023 1 година тому, Наташшшка сказав: сито для протирки фруктів покажи-похвастайся ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 11 травня, 2023 22 години тому, lana19 сказав: покажи-похвастайся ! Ланочка, зараз зашиваюсь, пізніше в "посиденьках" покажу. Але там звичайний ковшик з ручкою))))) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах