Veronka 2 368 Опубліковано: 28 травня, 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 28 травня, 2014 ------- Добавлено: -- 28 май 2014, 20:46 ----------------------- на раздумья потянуло... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 28 травня, 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 28 травня, 2014 1 silvia reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aina 237 Опубліковано: 28 травня, 2014 1 silvia reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Джу 5 671 Опубліковано: 28 травня, 2014 Супер-помошник 1 silvia reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ксанка 199 Опубліковано: 29 травня, 2014 Решила с утра заняться бегом. Добежала до кухни, сделала кофе, сижу - бегаю глазами по монитору... Прям чувствую - спорт, это моё...)) Мою, значит, пол... Возвращаюсь к ведру и вижу такую картину... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aina 237 Опубліковано: 29 травня, 2014 Оксанка Как же мне знакомо то, что на первой фоте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 29 травня, 2014 Решила с утра заняться бегом. Добежала до кухни, сделала кофе, сижу - бегаю глазами по монитору... Прям чувствую - спорт, это моё...)) Теперь я понимаю, что я тоже спортсменка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aina 237 Опубліковано: 29 травня, 2014 Решила с утра заняться бегом. Добежала до кухни, сделала кофе, сижу - бегаю глазами по монитору... Прям чувствую - спорт, это моё...)) Теперь я понимаю, что я тоже спортсменка! Да тут вообще спортивная секция: получил сообщение - ответил, ну, чем не теннис Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ксанка 199 Опубліковано: 29 травня, 2014 Наталочка Ну так мы все по большому счету спортсменки , активистки , комсомолки Танюш , а это наверно нам всем знакомо или ведро или попкой в вазоне А тут нам можно поменять слово овца на баран . И будет самое оно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aina 237 Опубліковано: 29 травня, 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 928 Опубліковано: 29 травня, 2014 А вот Кот Мару. Познакомьтесь. Я в него влюбилась :oops1: http://www.youtube.com/watch?v=4vpE-s4WbHM 1 silvia reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 29 травня, 2014 Это тот, что любит все коробки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 928 Опубліковано: 29 травня, 2014 ага. я только увидела его. красавец какой)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Джу 5 671 Опубліковано: 29 травня, 2014 В тему коробочных котиков ))) 1 silvia reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lozja 36 Опубліковано: 29 травня, 2014 А вот Кот Мару. Познакомьтесь. Я в него влюбилась :oops1: Поначалу злился, что не влазит весь, постоял, подумал, извернулся и опа - попа в домике! И сразу такой умиротворенный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 29 травня, 2014 а ведь правда... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 29 травня, 2014 Veronka:, сурикатики - прелесть Кошачья дружба 1 silvia reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вит 144 Опубліковано: 29 травня, 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 29 травня, 2014 Ириша, ох как люблю я рыженьких котиков Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 29 травня, 2014 1 Фрекен Бок reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 29 травня, 2014 Вероника, ты не поверишь - я тоже Фото "Ну отдай, пожалуйста, мою колбасу!" Для меня эти фото - повод для грусти, т.к. Императора уже нет. 1 silvia reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 29 травня, 2014 Вероника, ты не поверишь - я тоже по аватарке догадалась ------- Добавлено: -- 29 май 2014, 18:51 ----------------------- Тут ещё Вит наверное любитель рыжиков ------- Добавлено: -- 29 май 2014, 18:55 ----------------------- Для меня эти фото - повод ля грусти, т.к. Императора уже нет. да, жалко, мы всегда привязываемся к нашим питомцам, не грусти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 29 травня, 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах