Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 28 жовтня, 2015 Все! Страва з українського національного овоча готова ! вс І успішно ліквідована! Смачноооо! 8 Natali06, Kamelyushka, УкраІнка та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twist 3 518 Опубліковано: 29 жовтня, 2015 Маришенька, как же я рада тебя видеть! Спасибо за похвалюшки! Готовила это блюдо и тебя вспоминала, твоё неравнодушие к блюдам из тыквы... Наталочка, и тебе спасибо за теплый прием! У меня сейчас руки др готовки не доходят, так что буду любоваться вашими шедеврами и складывать рецепты в копилочку 2 fronya40 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 067 Опубліковано: 30 жовтня, 2015 І успішно ліквідована! Смачноооо! Оксаночка, на здоровьице! рада, что рецепт пригодился и успешно ликвидировался! 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 067 Опубліковано: 30 жовтня, 2015 У меня сейчас руки др готовки не доходят Маришенька, я все понимаю... Но мы согласны подождать, пока ты снова начнешь нас баловать своими шедеврами! 1 Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 30 жовтня, 2015 @Twist, увидела тыкву и сразу про тебя подумала!!! мы за тобой все скучаем!!! 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 31 жовтня, 2015 Итак!!я ее приготовила в аэрогриле,закрыла фольгой и на 50 мин. Девочки!!! Это так вкусно!!!неожиданно даже! Чеснока в след.раз буду класть больше. Он печенный очень вкусный Кошка пошла вылизыват пустую тарелку,оценила 2 Natali06 та Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 21 вересня, 2016 Наташа, спасибо!! Заинтересовалась я!! А тыква очень острая получается? 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 067 Опубліковано: 21 вересня, 2016 Аллусь, так остроту всегда можно отрегулировать! Перца немного меньше і все буде смачно! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 17 жовтня, 2022 Це дуууже смачно! Дякую за рецепт! 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 067 Опубліковано: 19 жовтня, 2022 Лєночка, на здоров‘я! Дуже приємно що рецепт пригодився Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 14 січня, 2023 (змінено) У нас дуже прижився цей рецепт і як гарнир, і як складова салату, ну дуууже смачно. Вже додавала копчену паприку, інші спеції. Пробували різні сорта тикви, більше сподобалась така тиква для запікання. Ще раз дякую за рецепт Змінено 14 січня, 2023 користувачем конек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 23 січня, 2023 (змінено) Знову готувала тикву, трошки змінила склад: тикву порізала брусочками і залила заправкою (прованські трави, сіль, паприка копчена, оливкова олія, щоб була заправка, як каша) і в духовку на пергамент, смааакота Змінено 23 січня, 2023 користувачем Коник 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 23 січня, 2023 Я гарбуз дуже люблю, але тільки в солодких стравах: каші, запіканки, випічка. Ще колись з картоплею тушкувала за рецептом Анжели ang-kay. Треба й такий варіант спробувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 067 Опубліковано: 23 січня, 2023 Лєночка , на здоров‘я! Дуже рада, що з цим рецептом стала в нагоді! До речі, про кабаки. Я зазвичай саджу « гітару» , з таким довгим « тулубом»)) А це посадила таку невеличку мускатну( хоть ти вбий не пригадаю назву(((() Так вона виявилась такой смачнючой, що та довга проти іі смаку» відпочиває» . 1 Коник reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 14 жовтня, 2023 знову почався сезон тикви і я згову готую цю смакоту! Дівчата, всім раджу!!!!!!! Дякую велике, Наталочка!!! 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах