Qween 7 216 Опубліковано: 14 грудня, 2015 Вкуснятина, наверное :vkusno 1: ! Я не брала такие сливки 33% . 1 ГалинкаМалинка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 21 грудня, 2015 Анечка! Огроооооомнейшее тебе спасибо от уже толстой Веточки и ее уже толстых друзей. За наводку на пицце-печь и просто невероятно- вкусно- брутальную пиццу! В субботу у нас была пицце-вечеринка. Отмечали ДР мужа. Как меня спасла пицце-печь Я испекла где-то 16(а может больше) пицц. Гости больше ничего не хотели есть. Настолько она получилась потрясающей. Настоящей. В духовке такая не получается! Когда разрезали первую партию - гости просто в какой -то момент перестали говорить и молча глотали пиццу. Потом моя подруга очень громко запела - Света! Я люблю тебя, Света Кто не в курсе, от сюда)))) смотреть 3.18 http://vk.com/video67742489_164209232?hd=-1&t=3m4s Потом каждая пицца сопровождалась хоровым пением. ))) Госпадикакстыдно перед соседями -разошлись мы где-то в 4 утра И воть приползла поблагодарить тебя Как я жила все это время без пицце печи? ЗЫ. ее хотят уже все наши друзья))) 5 Джу, Qween, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 21 грудня, 2015 Уррра, Светочка! Я рада что тебе нравится печка и пицца из неё! 16 пицц - это, конечно, по-взрослому :10: . Хорошо что они быстро пекутся , а то представляю печь 16 пицц в духовке. На фотках не настаиваю, т.к. представляю как печь столько сразу и с гостями . Но, когда будешь в следующий раз делать в спокойной обстановке, то сфоткай, пожалуйста, пару фоточек для нас ! 2 Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 6 січня, 2016 Ну вот и я с отчетом. Тонкая пицца с огромными вздутиями там, где нет начинки. Тесто простое без яиц , 50/50 молоко+вода Анечка! Еще раз огромное тебе спасибо! 2 Qween та Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 6 січня, 2016 Улет, до чего ж красиво! зы ...минуточкуууу...а де это вы пиццепечков понабирали? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 6 січня, 2016 Дианчик! Спасибо Аня написала, что нашла продавца. Когда я дозвонилась - оставалась одна новая, но с трещинкой на камне. Грех было не взять за 1150 1 Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 6 січня, 2016 Грех было не взять за 1150 Это точно! Здорово! :10: 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 2 лютого, 2016 І я до вас прийшла зі своєю обновкою. Ніби і не збиралась купувати піцепічку,але в деякій мірі мене чоловік наштовхнув на її придбання. 6 Lika_N, Natali06, Qween та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 2 лютого, 2016 Ух ты! В нашем полку прибыло! Оксаночка, поздравляю с покупочкой! пусть радует тебя , а ты нас новыми рецептами! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 2 лютого, 2016 Оксана! Ура!!! А где покупали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 2 лютого, 2016 Оксаночка, поздравляем! Ты уже что-то пекла? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 2 лютого, 2016 Ух ты! В нашем полку прибыло! Оксаночка, поздравляю с покупочкой! пусть радует тебя , а ты нас новыми рецептами! Наталочко,дякую! Але поки що буду у вас вчитися всьому. Оксана! Ура!!! А где покупали? Ланочка,зайшли з чоловіком в магазин б/у і стокової техніки ,щоб знайти форму для випічки сосисок в тісті (моя малеча просить таку,щоб пекти і в школу з собою брати на перекус).А там стоїть ця красуня за 800 грн . Продавець скинув ще 100 грн і ця піцепічка обійшлася нам в 700 грн. Оксаночка, поздравляем! Ты уже что-то пекла? Аня, ще нічого не пекла.Якщо відверто ,то боюсь.Зараз ще раз пробіжусь по нашій темці і ,напевно, буду у вас розпитувати ,що і до чого.. 4 Qween, Izvarina, lissaKi та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 2 лютого, 2016 Оксанка, поздравляю! Ваще улет, шо цена, шо печка! Пусть служит долго и счастливо)))) 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 3 лютого, 2016 магазин б/у і стокової техніки Оксаночка, а можно узнать, что там ещё есть интересного? 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 3 лютого, 2016 Оксанка, поздравляю! Ваще улет, шо цена, шо печка! Пусть служит долго и счастливо)))) Діанка,дякую! Я Ферарі у нас не бачила,та і не купила б за дуже велику ціну,а ця новенька і за такі гроші...ну як не купити? Та ще і чоловік сам запропонував. 1 Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 3 лютого, 2016 Оксаночка, а можно узнать, что там ещё есть интересного? Були тістоміси(800 грн) ,кексниця на два кекси (350 грн),чайники,тостери,піцепіч(але духовочкою за 500 грн),блендери погружні,вафельниці для гофр , для випікання печива, Але усіх цін не памятаю. Цей магазин у сусідньому місті,це 25 км від нас,тому не маю змоги часто бувати в магазині,та продавець сказала,що товар підвозять часто . І як тільки буде нагода,то я туди заглядатиму. На ОЛХ є їх оголошення,але там нема усього товару. http://olx.ua/obyavlenie/tehnika-iz-evropy-IDhYLU8.html#c5fb04370e 2 Natali06 та Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 3 лютого, 2016 Оксаночка, щиро дякую! Побежала спрашивать в магазин. 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Квіточка 37 Опубліковано: 31 березня, 2016 Девочки, пробежалась по теме.. У меня тоже есть такое чудо-пиццепечка. Увидела, что вы используете фольгу. Вы прямо на ней раскатываете и потом выпекаете? Или раскатываете, перекладываете, накладываете начинку и выпекаете? Не прилипает? Совсем? Я пеку на листах бумаги для выпечки, так приспособилась. Просто на камне- течет начинка, потом горит, потом чистить.... 2 Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 1 квітня, 2016 Увидела, что вы используете фольгу. Аленушка, не, фольга кладется на камень, для того ,чтобы камень не горел от тэна. . Я пеку без ничего. Бывают конечно подтеки... приходится потом шпателем убирать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 1 квітня, 2016 И я пеку без фольги и бумаги . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алекс 3 Опубліковано: 1 листопада, 2016 блин .мечтаю о подобной мини печке на своей кухне) может кто нибудь подскажет где купить можно? интересно а хачапури по аджарски получится приготовить в этой печи?) может пробовал кто нибудь? 2 lana19 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 1 листопада, 2016 @Алекс, Получится Алекс, Обратитесь к Цвяточек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 1 листопада, 2016 Девочки, пробежалась по теме.. У меня тоже есть такое чудо-пиццепечка. Увидела, что вы используете фольгу. Вы прямо на ней раскатываете и потом выпекаете? Или раскатываете, перекладываете, накладываете начинку и выпекаете? Не прилипает? Совсем? Я пеку на листах бумаги для выпечки, так приспособилась. Просто на камне- течет начинка, потом горит, потом чистить.... Я з вами цілком погоджуюся.З моєї практики користування,сік з начинки натікає на камінь і коли печеш не одну а 4 піцци підряд то запах на кухні сильний від того що сік той горить на камені.і доречі вимити мені його не вжається вже. Камінь коричневий,брудного кольору.Ставиш 1 піццу ше нічого,вже на другій йде запах горілого.Купила я лист в Олічки http://mooka.com.ua/topic/2595-antiprigarnye-teflonovye-listy-lanerro-mnogo/ пекла піццу на ньому запаху горілої начинки не було,але трошки був запах штучний якийсь.Буду пробувати ще раз опробовувати той лист.Може хтось знає чим відмити мій негарний камінь? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 1 листопада, 2016 @ГалинкаМалинка, отмыть не получится. Можно мелкой наждачкой пошкурить 1 ГалинкаМалинка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алекс 3 Опубліковано: 1 листопада, 2016 @Алекс, Получится Алекс, Обратитесь к Цвяточек Большое спасибо. Написал) А по поводу хачапури спросил потому, что были сомнения . Тесто на аджарские хачапури сильно пышное и поднимается во время готовки ,были мысли что до крышки поднимется и прижарится всё ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах