Veronka 2 368 Опубліковано: 19 вересня, 2014 Девочки, спецы по скороварках, прошу зайти в Скороварки ...я жду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 19 вересня, 2014 Вероничка ,приветуль! Я бы тебе помогла, только я ничегошеньки не понимаю в такой технике. Сама только, с их помощью, осваиваю свой агрегат. А знатоки больше по утрам бывают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ринишек 1 856 Опубліковано: 25 вересня, 2014 Девочки, я тут это... с вопросом по закваске. Я честно говоря совсем забыла, что обещала поставить коллективную виноградную закваску (совсем с этим эклером про склероз забыла!) И в общем уже поставила такую и вроде как завтра должна подводить итоги. Но - обещания надо выполнять.Поэтому. Если желающие есть - поставлю еще раз. Тем более, что лунный день подходящий будет в начале октября. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 30 вересня, 2014 Наташ, а ты шоколад пробовала, мне показалось что вкус у шоколада изменился, не в лучшую сторону Я сегодня купила, но не пробовала. Я на ганаш его использую. Еще там акция на норвежскую слабосоленую селедку - 39,9 грн ( целая, без голов) . какая же она вкусная!!! :vkusno 1: :10: Жирная, действительно слабосоленая - веСчь :vkusno 1: Подружка навела, я бы и не посмотрела в ту сторону Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 30 вересня, 2014 Селёдка говоришь, и чё мне теперь бежать в ближайшее Сильпо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 30 вересня, 2014 Селёдка говоришь, и чё мне теперь бежать в ближайшее Сильпо Можно и завтра пойти - акция до конца недели, а если любишь селедку - тебе понравится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 30 вересня, 2014 Не я селёдку не люблю, могу кусочек съесть, это моя половина её любит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ринишек 1 856 Опубліковано: 4 жовтня, 2014 Девочки, кто интересуется или еще лучше будет участвовать - приглашаю в темку про виноградную закваску! mooka.com.ua/forum/viewtopic.php?f=112& ... 529#p40529 Жду вас там всех с нетерпением! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 5 жовтня, 2014 Подъитожила- с сегодняшнего дня прекращаю есть конфеты вообще Начинаю диету,хватит..втянула себя и вас в дискуссию эту безумную... Сказали нельзя,значит нельзя. Фронечка, рідненька! Ну і як? Тримаєш своє слово? 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 5 жовтня, 2014 Явдоха:, так,моя подруго! Але ж їла пиріг з манки( тобто маннік), та й запіканку з сиру...та й мед. У п` ятницю останій раз з` їла. Хоча у холодильніку чекають мене шоколадка та пачка цукерок Червоний мак. Але обіцянка є обіцанка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 5 жовтня, 2014 fronya40:, Фронечко, недарма я тебе назвала цукерочкою, недарма! В холодильніку така спокуса тебе вартує, о-йо! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 5 жовтня, 2014 Дякую!!!!але ще згадала,морозиво трохи потрапило до шлунку,зовсім трохи,150 може грамів,але ж це не цукерка,авжеж? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 5 жовтня, 2014 fronya40:, Тетянко, :10: Я тебе обожнюю! В мене таке враження, якщо тебе добре потрусити, то ти ще щось пригадаєш. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 5 жовтня, 2014 Але,Явдошечко,я обіцанку не порушила,цукерки ні ні! Я тебе також дуже полюбляю ти справжня людина! Тобі не соромно буде дивитися у очі нащадкам....дуже поважаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 5 жовтня, 2014 fronya40:, Тетянко, дякую тобі. Але я не заслуговую на це. Я нормальна людина, маю двох синів, є чоловік. Родина, як родина. Маю багато недоліків і як мати, і як жінка, і як дружина, і як людина. Бо грішна. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Девочки, родные мои, всем доброго утра! С новосельем вас! 4 Kira, Джу, irysska та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люлёк 2 650 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Доброе утро! Обживаемся по-тихоньку. 2 Natali06 та Джу reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Я уже вам хлебушек принесла! :xlb: Положено же встречать с хлебушком. И кота принесу. Будет всё как полагается! 3 Ринишек, Джу та irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Вауууууу!!!как красиво!!!забежала перед завтраком палтцем потыкать,а тут какая красота!!!!!!!!понятно дело,чего нам по другим форумам прогуливаться,если тут такая красота!!! 3 Джу, Natali06 та Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Ой, как неожиданно! И красиво! Поздравляю всех с переездом! Хорошего дня 4 Natali06, fronya40, Джу та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Всем привет в домике после евроремонта! Красота! 4 Natali06, fronya40, Kira та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ринишек 1 856 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 О! нашла темку! Девочки, всех поздравляю с переездом! творческих успехов и вкусных рецептов всем! а еще вдохновения и хорошего настроения! 6 irysska, Джу, Vilapo та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Все уже здесь, а я вот только добралась Поздравляю всех с новосельем!!! 2 Natali06 та irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Джу 5 671 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Всем привет в домике после евроремонта! Красота! Ируська - а и точно как евроремонт смотрится )))))))) Всем привет!!!!! 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Новоселье, вещь хорошая конечно, но пока не могу разобраться что и где Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах