lissaKi 3 626 Опубліковано: 15 березня, 2023 Ух ти скільки всього цікавого з'явилося. Так приємно знову спілкуватися з усіма.❤️ 1 1 Наташшшка та Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 15 березня, 2023 26 хвилин тому, lissaKi сказав: Ух ти скільки всього цікавого з'явилося. Так приємно знову спілкуватися з усіма.❤️ Анжеліка, так це ж із твоєї легкої руки тепер всі нароблять вареничків на парУ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 15 березня, 2023 Бити будете? Не люблю вареників на пару Люблю "сині" з тонким тістом, як в пельмешках. І багатенно начинки Завтра пектиму дві порції пиріжків з вишнями і чотири з лівером 1 Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 15 березня, 2023 4 години тому, Живчик сказав: Та ну) Оце так сказала)) Звичайно, якщо вирізати кружалки літровою чашкою, то будуть й дві долоні Ой, з мене такий собі ліпник вареників) Я й не вирізаю кружальця, я з валика тіста нарізаю варянички, тоді кожну злегка розкатую. Ото ж і вареники виходять такі нівроку, і як вкусити, то тісто товщиною в сантиметр, не менше) 1 1 Живчик та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 15 березня, 2023 20 хвилин тому, Наташшшка сказав: Бити будете? Не люблю вареників на пару Люблю "сині" з тонким тістом, як в пельмешках. І багатенно начинки Сестраааа, тільки я так люблю оладки, щоб вони були наче "дохлі". Не люблю коли вони пишні та товсті. А всі їх печуть як на конкурс у кого пишніше. 1 2 1 Алцьона, Справжня господиня, Живчик та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 15 березня, 2023 53 хвилини тому, Olima сказав: Сестраааа, тільки я так люблю оладки, щоб вони були наче "дохлі". Не люблю коли вони пишні та товсті. А всі їх печуть як на конкурс у кого пишніше. Я теж з вами. Не люблю оті "варені пиріжки". Я парові роблю тільки з вишнею і тільки з вишнево-сметанним соусом, як і Неля. Всі інші парові варіанти не для мене. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 16 березня, 2023 21 година тому, Наташшшка сказав: Бити будете? Не люблю вареників на пару Люблю "сині" з тонким тістом, як в пельмешках. І багатенно начинки А я всякі люблю. І на тонкому тісті і на парУ. Я всеядна)) (Наташа, з якого ви міста?) 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 16 березня, 2023 А куди приткнутися,кто любить їсти,в не ліпити)))) 5 1 Справжня господиня, Алцьона, Olima та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 17 березня, 2023 В 16.03.2023 в 17:02, Живчик сказав: (Наташа, з якого ви міста? Таня, я з Ставищ. Дівчата, вчора і сьогодні не прогружався форум - це в мене проблеми, чи з форумом? Вчора ганяла, як...віник. Напекла пиріжків з вишнями, батонів і житнього хліба, насмажила пиріжків з лівером. В обід лиш налила собі кави, з другого заходу, бо перший раз забула покласти каву в кавоварку - заварила чистого окропу))) Налити налила, але відвернулась до пиріжків, повертаюсь - падлюча кицька вже лакає мою каву!!! Пи цьому вона, паразитка, вже двічі їла до того часу, а я жодного! 5 Магда, Дяна, Lika_N та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 17 березня, 2023 Наташа, у мене сьогодні теж з самого утра форум пропад. Тільки щось написала потім дивлюсь - не о кривається. Мабуть які роботи велись, В чьора не знаю, цілий день не заходила. Ну і кицька в тебе, соперниця на каву. Кава мабуть з молоком чі з вершками? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 17 березня, 2023 1 година тому, musinka сказав: Кава мабуть з молоком чі з вершками? Ні. Без цукру і без вершків. Чорна заварна. Виглядає це приблизно так. Кожного разу, як відволікаюсь від чашки( Фото не вчорашнє, але головне - суть)) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 17 березня, 2023 6 хвилин тому, Наташшшка сказав: Ні. Без цукру і без вершків. Чорна заварна. Ой, котам не можна кави! У них підшлункова дуже чутлива. Нас колись ветиринар насварив: ніяких кави і шоколаду 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 17 березня, 2023 Наташа, яку каву заварюєш? Щось я собі не можу підібрати, шо не куплю, щось не те, але ж не викинеш, то п'ю. П'ю в основному капучіно, іноді каву з вершками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 17 березня, 2023 14 хвилини тому, Магда сказав: Ой, котам не можна кави! Наталю, так я ж і не даю!!! Я взагалі категорично проти, щоб вона забирала МОЮ каву! Як це їй пояснити? Слідкую, але вона все одно інколи ловить момент... 1 1 Алцьона та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 17 березня, 2023 (змінено) 3 хвилини тому, Olima сказав: Наташа, яку каву заварюєш? Ой, то мені сват кавоварку подарував під чалди. Чалди теж прислав. А потім ми дозамовляли в інтернетмагазині. Якщо чалди тобі підходять, то напишу де і яку. А в турці заварюю, то мені або малі зі Львова привозять Бандерівську, або малий присилає з Відня. Але я лише чорну без додатків п'ю. Змінено 17 березня, 2023 користувачем Наташшшка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 17 березня, 2023 5 хвилин тому, Наташшшка сказав: Наталю, так я ж і не даю!!! Я взагалі категорично проти, щоб вона забирала МОЮ каву! Як це їй пояснити? Слідкую, але вона все одно інколи ловить момент... От же ж нагла руда морда! 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 17 березня, 2023 Спробуйте каву Minelly. Це український виробник. В них великий вибір. Виробництво в Гостомелі, а склади в Києві. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 17 березня, 2023 Анжеліка, дякую. Закину собі в закладинки, трохи доп'ю те, що в мене є, а потім зроблю замовлення. На перший погляд, цікавий у них вибір. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 17 березня, 2023 У них страничка в инстаграмме есть,а в телеграм-там доп акции бывают(я на нее подписан)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 17 березня, 2023 7 хвилин тому, Lika_N сказав: У них страничка в инстаграмме есть,а в телеграм-там доп акции бывают(я на нее подписан)))) Як добре що в нас однакові уподобання. ❤️ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 17 березня, 2023 12 хвилини тому, Lika_N сказав: У них страничка в инстаграмме есть,а в телеграм-там доп акции бывают(я на нее подписан)))) А як називається ця група в телеграмі? Я щось не знайшла їх. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 17 березня, 2023 Йошиковий канал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 17 березня, 2023 У меня в телеграм-Minelly coffee Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 17 березня, 2023 1 хвилину тому, Lika_N сказав: У меня в телеграм-Minelly coffee ,Це зв'язок з менеджером для замовлення. А інший чат це болталка та акції для учасників цього чату. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 17 березня, 2023 У меня вот так(Йошиковий канал),даже не ищет. Думала может еще есть канал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах