Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 @inucya, а шо ж, мне одной, что ли, всё малювать да малювать? Велкам)) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Шикарнейшее, богато иллюстрированное издание. а..бал..деть ... мрія! 4 lana19, inucya, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 @Jefry, нет слов!!! Классная книга. Представляю тот запах свежей новой книжки...ммм... Да еще и с таким вкусным текстом!!! Но кто же??? Кто они? те волшебницы Снегурочки? и одна и другая?? интересненько!!! 3 valuhka, Jefry та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 27 грудня, 2016 @Jefry, а кто тебе подарок прислал? Скажи нам с Аллой по секрету! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Точно! Так я ее списком и воспользуюсь! я уже пишу новый - третий по счету. Совсем запуталась)) Jefry, а кто тебе подарок прислал? Может...Диана??? 1 valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 а шо ж, мне одной, что ли, всё малювать да малювать? я ще не отримала, але в мене є таке маленьке припущення.. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 є таке маленьке припущення.. ану-ану Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 27 грудня, 2016 я ще не отримала, але в мене є таке маленьке припущення..Танюшка, до 29-го осталось всего ничего! 3 Алцьона, inucya та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 27 грудня, 2016 А шо-то Дианки не видать? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 я думаю.... що це... Валюшка 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 27 грудня, 2016 А шо-то Дианки не видать?В спортзале еще, наверное ))) 3 Алцьона, inucya та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 я думаю.... що це... Валюшка сделаю себе пометочку) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 27 грудня, 2016 я думаю.... що це... Валюшка Интересно, почему такие мысли?Может, это Женя тебе ответный подарок шлет. Год целый думал, как тебя удивить! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Интересно, почему такие мысли? Может, это Женя тебе ответный пода вангую 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 @Сусля, Танюш, у меня уже столько!!!! таких котелочков наванговано за сутки)) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Но кто же??? Кто они? те волшебницы Снегурочки? и одна и другая?? интересненько!!! Обе из Винницы 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 27 грудня, 2016 2 Дианы что ли? 2 Алцьона та Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 @Jefry, абалдеть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 27 грудня, 2016 2 Дианы что ли? Может Диана отправила посылку , а потом забыла об этом. Потом опять отправила... 3 inucya, Jefry та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SvietLano4ka 59 Опубліковано: 27 грудня, 2016 (змінено) Добрый вечер! Девочки,плохо вас знаю,но свою снегурочку вычислила Уляна-Ляна,спасибо тебе огромнейшее за подарок!! Он просто замечателен,всем угодила,ни про кого не забыла! Спасибо огромное Вот мой фото отчет ... Змінено 27 грудня, 2016 користувачем SvietLano4ka 9 Сусля, Miloviza, inucya та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 свою снегурочку вычислила Вот бы и мне так))) Уляна-Ляна, минус один)) фкух, как тяжко то)) 2 inucya та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SvietLano4ka 59 Опубліковано: 27 грудня, 2016 У Елочки своей прошу прощения что задержала подарочек ... Елочка,завтра подарочек получишь,обещаю :m0590 (1): 3 lana19, Miloviza та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Может Диана отправила посылку , а потом забыла об этом. Діанка склєротік 5 УкраІнка, inucya, Jefry та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 27 грудня, 2016 2 Дианы что ли? Мисс Марпл очень легко смогла бы вычислить первую снегурочку 3 Сусля, Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 У Елочки своей прошу прощения что задержала подарочек ... Елочка,завтра подарочек получишь,обещаю значит, это не я??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах