Qween 7 216 Опубліковано: 10 червня, 2016 Сегодня купила в "Сільпо" Танечка, интересная информация, хотя у меня уже очень много разных лопаток-кисточек! Сегодня я была в Сильпо, но в те ряды не заходила, хотя обычно захожу. Набрала ультрапастеризованного молока и норвежской селёдочки . В понедельник зайду в Сильпо гляну лопаточки-кисточки. 2 nestr та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 12 червня, 2016 Сегодня купила в "Сільпо" по 19,99 грн, у них акция на эти штучки Таня, огромное спасибо за наводку! :flowerss: И я две лопатки прикупила и один венчик, кисточки есть и достаточно, а вот лопаток много не бывает у меня штук семь рабочих и две тескомовские новые. Муж мой увидел их в корзине, говорит:" Дааааа, давно мы лопаток не покупали" 4 nestr, LLika, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 12 червня, 2016 Блин, а в нашем Сильпо таких штучек нет. Сегодня специально выбралась туда, а меня там ждал облом! Обидно однако! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nestr 3 877 Опубліковано: 13 червня, 2016 Таня, огромное спасибо за наводку! И я две лопатки прикупила и один венчик, кисточки есть и достаточно, а вот лопаток много не бывает у меня штук семь рабочих и две тескомовские новые. Муж мой увидел их в корзине, говорит:" Дааааа, давно мы лопаток не покупали" , . Наташ, у меня тоже лопатки разных размеров с пластиковыми ручками (бывает, что слетают с них), а мне хотелось с деревянной ручкой и жесткую, и венчик хороший - уже опробовала . Венчик, который у меня был, большой и с тяжелой металлической ручкой, которая перевешивала и он постоянно вылетал из миски разбрызгивая содержимое. А кисточку купила для комплекта. Блин, а в нашем Сильпо таких штучек нет. Сегодня специально выбралась туда, а меня там ждал облом! Обидно однако! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 13 червня, 2016 А я сегодня надумалась еще маме купить лопатку, а лопаток уже нет, только венчики и кисточки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 13 червня, 2016 А я сегодня надумалась еще маме купить лопатку, а лопаток уже нет, только венчики и кисточки А мне как раз мама сегодня в Запорожье купила полный комплект, через неделю начну пользоваться (детвора от бабушки привезет) 2 lana19 та nestr reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 14 червня, 2016 Блин, а в нашем Сильпо таких штучек нет. Сегодня специально выбралась туда, а меня там ждал облом! Обидно однако! Валюш, я тоже сначала пошла- ничего нету, расстроилась... А вчера пошла- нашла только лопатку, купила... То ли они частями завозят, но не одновременно... Надо еще пару дней походить... 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 14 червня, 2016 Алена, спасибо. Мне их уже купила мама, осталось только дождаться (мама живет в другом городе). Я вчера маме нажаловалась на несправедливость в этом мире, так она сразу же в 9,00 вечера пошла в свой Сильпо и купила мне полный набор 2 nestr та AlenaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 27 липня, 2016 До вас прийшов хвалько,тобто- я! Прикупила собі дещо з того,що хотіла ( і не тільки ) . Це -хотіла. І такий набір хотіла.Круглі роз'ємні форми є,а таких не було.Тепер маю. І таку штучку хотіла.Не знаю,як по якості і в роботі (ще не випробувала) А ця мисочка на очі натрапила,от і її взяла. Вже випробувала. Доня трішки фотографії зробила темнуваті,то вибачайте. 14 Kira, Natali06, valuhka та 11 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 27 липня, 2016 @Уляна-ляна,с обновками! пусть будут в радость 3 nestr, Уляна-ляна та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 27 липня, 2016 Оксана! Это все из того магазинчика?(где пиццепечь покупала) А для чего последняя мисочка? 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 27 липня, 2016 Це -хотіла. І такий набір хотіла.Оксаночка, это же тааак здорово, когда желания сбываются! Пусть даже и такие маленькие, но все равно очень и очень приятно! Щиро вітаю з обновочками! Пусть приносят радость тебе и твоим деткам! 3 lana19, Уляна-ляна та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 27 липня, 2016 с обновками! пусть будут в радость Наталочка,дякую! Это все из того магазинчика?(где пиццепечь покупала) А для чего последняя мисочка? Лана,не з того,а замовляла уже в відомому багатьом на форумі ХозСкладі. А мисочка так добре згодилася для миття овочів та фруктів і зливу води. Там ще була меньшого літражу-шкодую,що не взяла. Ця -на 5 літрів. того магазинчика?(где пиццепечь покупала) А тут я бачила апаратик для випічки американських пирогів. І ось яку річ Але не нове,а б/у .То я ще міркую,чи то ж воно мені потрібне? і ще нещодавно були там з чоловіком ,то прикупили чайника електричного з кольоровою підсвіткою і визначенням потрібної для нагріву температури. 5 AlenaT, Natali06, valuhka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 27 липня, 2016 (змінено) Оксаночка, это же тааак здорово, когда желания сбываются! Пусть даже и такие маленькие, но все равно очень и очень приятно! Щиро вітаю з обновочками! Наталь,дякую. Таки правда,що приємно,адже і життя наше складене з дрібничок. Пусть приносят радость тебе и твоим деткам! Сина мій старший уже перший в черзі на випробування диспенсера. Буде пекти! Змінено 27 липня, 2016 користувачем Уляна-ляна 2 Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 27 липня, 2016 @Уляна-ляна,І скільки коштує...Мабуть теж цікаво, Оксаночко. Підтримай мене, будь ласка! 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 27 липня, 2016 І ось яку річ Это- гриль! превращаются... в мини-духовку! Поднимается крышка, ставится расширительное кольцо прямоугольник. Одновременная верхний и нижний нагрев обеспечить быстрый нагрев и оптимальные для выпечки и приготовления пищи результаты были Большие глубокие противни пластины предлагают достаточно места для разнообразных вкусных блюд Высокое качество антипригарное покрытие для легкой чистки Регулируемый термостат от 80 ° C-220 ° C для различных блюд В том числе 3 Силиконовые формы для выпечки для кексы, пончики и Gugelhupf (расширяемая) Хорошо подходит для приготовления пищи паэльи, ризотто, рагу, омлет, жареный картофель, мясо, рис, хлеб выпечки и многое другое. 35.6 x 32.5 x 25.4 cm 4 Lika_N, AlenaT, Явдоха та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 27 липня, 2016 Поднимается крышка, ставится расширительное кольцо прямоугольник. А от розширюючого кільця не бачила,можливо воно було в коробці,але я не запитувала в продавця. З опису не погана така собі пічечка. Коли буду там ще,обов'язково ретельніше придивлюсь до неї. 2 lana19 та Явдоха reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 27 липня, 2016 @Уляна-ляна,@Уляна-ляна, Оксаночко, мене також цікавить ціна цієї пічечки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 28 липня, 2016 мене також цікавить ціна цієї пічечки. Таня,я завтра з чоловіком буду в тому магазинчику і все детально роздивлюсь і розпитаю,а тоді все тут розповім. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 28 липня, 2016 Оксанка, класс! Поздравляю!))) А киньте ссыль, пожалуйста... американский пирог - да! я бы даже просто форму для него купила.... 1 valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valuhka 4 184 Опубліковано: 28 липня, 2016 Оксана, одна я не в теме, что за знаменитsй хозсклад? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 28 липня, 2016 Оксанка, класс! Поздравляю!))) А киньте ссыль, пожалуйста... американский пирог - да! я бы даже просто форму для него купила.... Діаночка,дякую! Забула сказати,що вагу механічну на 500гр я давно шукала,а купила в своєму містечку на базарі "гуманітарки". А все інше замовляла в ХозСкладі. американский пирог - да! я бы даже просто форму для него купила.... Цей апарат для випічки американського пирога є в магазині б/у і стокової техніки (ще був ,коли ми заходили туди останній раз-це було днів 10-15 тому). Знайшла ссилку в темі піцепічок,але вона не активна. Більше не можу знайти ніде їх контактів.Але завтра планую туди заїхати. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 28 липня, 2016 Оксана, одна я не в теме, что за знаменитsй хозсклад? Валюш,ось цей магазин http://hozsklad.ua Я вже раніше тут замовляла,все оперативно роблять і чугун Біолівський дешевше (це я додивилась,коли вже купила собі сковорідки). А то я в одному магазині зробила замовлення ще 20 липня,а ще до сьогодні глухо. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 2 серпня, 2016 Були в магазині. Розказую вам про прилад для випічки американського пирога: б/у,але тільки раз,не більше.Покриття чисте,не подерте ні грама,сліди користування ледь помітні .Коштує 400 грн. Я розміркувала,що мені не горить купляти (поки ремонт).Ну і сосисочницю діти хочуть. А на рахунок пічечки-гриля,то там немає ні кільця,ні коробки. Просто пічечка одна ,як сирітка. І ціна її 350 грн. Ну і таки досить добре видно ,що в ній готували (або часто,або не акуратно) 3 lana19, Natali06 та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 2 серпня, 2016 Пароварки - возможности, выбор моделисоотв. посты там! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах