fronya40 15 930 Опубліковано: 24 березня, 2017 Ингредиенты: Яйца - 5 шт.Мука - 200 гСахар - 210 гСоль - 1/2 ч.л.Разрыхлитель - 2,5 ч.л.Масло растительное - 90 млВода(холодная)- 135 млЛимонная кислота - на кончике ножа Способ приготовления Яйца разделить на белки и желтки. Муку, половину сахара, разрыхлитель, соль смешать. Добавить растительное масло, налить воду и добавить желтки. Хорошо вымешать. Я сделала это блендером . Белки взбить с сахаром в крутую пену, добавив лимонную кислоту.Хорошо вымешать ложкой белки и тесто.Тесто вылить в чашу мультиварки, смазанную сливочным маслом.Выпекать цикл, после окончании программы еще минут 15 не выключать. Примечание Бисквит получается очень высокий.Хранится он в холодильнике, завернутым в бумагу в течение недели, не твердеет. Его также можно замораживать на срок до двух месяцев.. Шифоновый бисквит — что это такое? Chiffon cake, шифоновый или масляный бисквит — это очень пышный и воздушный торт с особенной, равномерной, легкой, рассыпчатой и влажной текстурой. Изобрели его в 1927 году и двадцать лет держали рецепт в секрете. В состав этого замечательного пирога, кроме традиционных бисквитных ингредиентов, должны обязательно входить разрыхлитель теста и оливковое (растительное) масло, благодаря которым он и получается таким пушистым, красивым, пористым, легко режется на самые тонкие коржи и мало крошится..У нас есть на форуме рецепт шифоновый бисквита, я его пекла уже несколько раз.А вот попробовала этот и тоже очень понравился. 13 inucya, Юлькин, Vilapo та 10 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 607 Опубліковано: 25 березня, 2017 Танечка! Ты супер мастер выпечки в мультях! Бисквитище высоченный получился. Спасибо за еще один рецепт в нашей копилочке! 2 fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 930 Опубліковано: 25 березня, 2017 @lana19,спасибище!!! Я очень люблю сладкое,а бисквиты особенно.В мультиварке они идеальны,особенно в этой моей новоприобретенной Маруччи. Просто фотки не очень то у меня,но бисквит идеален. Очень высокий,режется отлично.Нежный и вкусный! Теперь вот хочу с кремом.наверное и йогуртовый кремом суфле,как Искуссница наша . 2 Уляна-ляна та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 25 березня, 2017 Таня,який гарненький бісквіт!!! Будемо пекти ,і то сьогодні,і то вже. 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 25 березня, 2017 Ну що ж,уже спекла. Виріс до самої кришки,але впав (зверху видно кружечок від кришки) . Все зробила по рецепту і пекла в Декс 65 на програмі "випічка". Сьогодні уже не буду ще раз пекти,а завтра спробую знову ,так мені рецепт сподобався! Таня,ти майстриня!!! Мої руки щось не на місці сьогодні. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 930 Опубліковано: 25 березня, 2017 @Уляна-ляна,дякую! Я теж може завтра буду випікати,хочу торти зробити. А спробуй наступного разу кришки одразу не відкривати,хай з півгодини ще на підігріві постоїть. 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 25 березня, 2017 А спробуй наступного разу кришки одразу не відкривати,хай з півгодини ще на підігріві постоїть. Постояв в мультиварці 15хв.А ,можливо,мало 1години для випічки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 930 Опубліковано: 25 березня, 2017 Я пекла 50 хвилин....А в других раніше випікала годину +20 хв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sakura 2 296 Опубліковано: 29 березня, 2017 Виріс до самої кришки,але впав (зверху видно кружечок від кришки) . Все зробила по рецепту і пекла в Декс 65 на програмі "випічка". Оксана, якщо бісквіт опадає - першою причиною може бути не достатня кількість борошна, т.я. у всіх воно різне, яйця також різної величини. Спробуй наступного разу добавити на 20-25 грам борошна більше 4 Уляна-ляна, lana19, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 139 Опубліковано: 1 квітня, 2017 Танюш, хороший бисквит. Люблю масляные. Они даже, как по мне, даже пропитки не требуют. 2 fronya40 та Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 930 Опубліковано: 1 квітня, 2017 @ang-kay,это точно. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах