YNL 1 272 Опубліковано: 16 листопада, 2017 девочки всё ок)сейчас Диана не имеет свободного времени 4 lana19, Алцьона, valuhka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 16 листопада, 2017 Поздравляем Аллочку- Алцёна с рождением сына! 5 inucya, Алцьона, Світл@нка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 16 листопада, 2017 девочки всё ок)сейчас Диана не имеет свободного времени Наташа, ну, а ты не хочешь вместо Дианки поиграть? Море позитива гарантируется!!! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 19 листопада, 2017 Ланочка, а ты случайно не знаешь, когда Ёлочек будут раздавать? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 19 листопада, 2017 Все будет сегодня! Сейчас доберемся домой и я все сделаю 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
YNL 1 272 Опубліковано: 19 листопада, 2017 У меня сейчас свободного времени нет вообще)Редко есть минутка вас почитать... 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 19 листопада, 2017 девочки всё ок)сейчас Диана не имеет свободного времени Фух!! Аж отлягло!! Ну пускай разгребает свои дела! А мы будем её верно ждать, сколько бы ни понадобилось!!! 2 Jefry та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 19 листопада, 2017 Наташи это тоже касается)) дочитала темку))) 2 Jefry та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 20 листопада, 2017 Анкеты отправила Проверьте - указаны ли адреса, телефоны....все ли получили анкеты Если нужна еще информация о Елочке - пишите мне))) Обращайтесь по любому вопросу :smilie_girl_018 (1): Если получится, постарайтесь "зашифровать" (отправить через Боярку ) свой подарочек, что бы Елочка не догадалась, от кого посылка Всем чудесных - чудес, волшебного-волшебства и отличного настроения! 7 lissaKi, inucya, Jefry та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 20 листопада, 2017 в мене най-най-най-класнюча ялинка треба щось придумати заковиристе , хе-хе 5 Алцьона, Olima, Jefry та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 20 листопада, 2017 в мене най-най-най-класнюча ялинка Як казав товариш Азіров , я з тобою не згідна. . У мене теж най-най-най! А головне, я чомусь була впевнена, що саме вона буде моєю Ялинкою в цьому році! треба щось придумати заковиристе , хе-хе А мені б Боярку якусь придумати, бо я знову сама-самісінька з м.Суми... 5 Jefry, Алцьона, Olima та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 20 листопада, 2017 А мені б Боярку якусь придумати, бо я знову сама-самісінька з м.Суми... Прийдётся куда -то выезжать! 4 Світл@нка, Алцьона, УкраІнка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 20 листопада, 2017 А мені б Боярку якусь придумати, бо я знову сама-самісінька з м.Суми... Все срочно выезжают в Боярку. А Алла за это время уже будет дома строить новый маршрут. 4 Світл@нка, Алцьона, Jefry та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 25 листопада, 2017 Ланочка! ВОООООООООООТ такое спасибо тебе за мою Елочку!!!!!! Даже и представить себе не могла, что есть на форуме такая близкородственная душа! 4 Алцьона, УкраІнка, Jefry та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 25 листопада, 2017 Да, Ланочка- молодец! Мне она тоже всегда даёт ёлочек с близкородственной душой! Хотя может оказаться, что это у нас форум близкородственных душ! 6 Jefry, Olima, УкраІнка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 25 листопада, 2017 А у меня ёлка-невидимка. Её в списке нет. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 25 листопада, 2017 @Jefry, у меня тоже такая. Ланочка, а где же полный список Ёлок? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 25 листопада, 2017 Список участников! 1. natamylove 2. Jefry 3. inucya 4. Nat_ka 5.lissaKi 6.Алцёна 7.Сусля 8.Дачница 9.Мариночка 10.Olima 11. Светл@нка 12. 13. УкраИнка Я что напортачила? Как нет. Сижу боюсссс 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 25 листопада, 2017 Поняла.Моя - под номером 12. Женя, а твоя - 14 3 lana19, Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 25 листопада, 2017 А у меня ёлка-невидимка. Её в списке нет. @Jefry, у меня тоже такая. Ланочка, а где же полный список Ёлок? О, до нового ещё больше месяца, а они уже " боярку" состряпать пытаются . Ланочка, не поддавайся! 3 Алцьона, lana19 та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 25 листопада, 2017 Повеселил меня список участников! У кого-то нет 13 номеров в отелях или 13 этажей в небоскребах, а у нас 12 номер оказался в пролете. 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 листопада, 2017 А у меня ёлка-невидимка. Её в списке нет. А у меня ёлка-невидимка. Её в списке нет. і що ж тепер робити? це весь перелік перероблювати?? Свєтік, де ти там, прийди скажи щось. А тож нерьві суцільні. 3 inucya, lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 26 листопада, 2017 Все хорошо! 3 inucya, УкраІнка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 26 листопада, 2017 Свєтік, де ти там, прийди скажи щось. А тож нерьві суцільні. Все хорошо! Пришла и сказала. Коротко и ясно. 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 листопада, 2017 И меня елочка порадовала!!! Хоть с Бояркой у меня пока туго, но интрига, однако, уже присутствует))) Хотя, каждая наша елочка- суперпупер, но... Вы потом меня поймете))) 3 Jefry, УкраІнка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах