Сусля 4 587 Опубліковано: 18 грудня, 2017 От йолкі..помилочка вийшла..це не Снігурка відправила, то зовсім інше 2 Алцьона та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 18 грудня, 2017 а мене от тільки що повідомили , " до вас прямує відправлення" от яка моя Снігурка пунктуальна. От йолкі..помилочка вийшла..це не Снігурка відправила, то зовсім інше А уявляєш, як твоя Снігурка здивувалася, коли ти почала ? 4 inucya, Сусля, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 19 грудня, 2017 ну.. буває 2 УкраІнка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 20 грудня, 2017 це знов я.. і хочу казати, що до мене такі їде подаруночек! тепер вже точно! зуб даю! і не скажу від кого 5 Алцьона, УкраІнка, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 20 грудня, 2017 це знов я.. і хочу казати, що до мене такі їде подаруночек! тепер вже точно! зуб даю! і не скажу від кого Давай зуб 2 Алцьона та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 20 грудня, 2017 Таня, ну ладно тебе. Чего меня то скрывать, я что особенная какая-то? 3 inucya, Сусля та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 20 грудня, 2017 це знов я.. і хочу казати, що до мене такі їде подаруночек! тепер вже точно! зуб даю! і не скажу від кого То твоя Снігурка злякалася твоєї нетерплячки і швиденько побігла до Нової пошти. 3 inucya, Алцьона та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 20 грудня, 2017 П Таня, ну ладно тебе. Чего меня то скрывать, я что особенная какая-то? Правильно, Оля,поддерживаю, давайте играть честно и открыто! 2 Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 20 грудня, 2017 нє, ну звісно скажу, коли отримаю, то тоді 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 20 грудня, 2017 Пока я бегаю в поисках коробки, они развлекаются 2 УкраІнка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 20 грудня, 2017 народ, а че вы так рано шлете? еще ж 12 дней до НГ? я вот думаю, может самой сьездить, вручить прямо в руки? город хороший. БООЛЬШОЙ давно не была 3 Алцьона, Miloviza та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 20 грудня, 2017 Наташа, уже встречаем........ 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 20 грудня, 2017 Пока я бегаю в поисках коробки, они развлекаются Анжелика, ты что ещё не отправила? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 20 грудня, 2017 Нет.До пятницы аврал на работе 2 Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 20 грудня, 2017 Девочки, а шо уже надо отправлять 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 20 грудня, 2017 я вот думаю, может самой сьездить, вручить прямо в руки? Девочки, а шо уже надо отправлять Неее, не надо! В этом году надо ехать вручать лично в руки! 2 Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 20 грудня, 2017 СРОКИ ИГРЫ Сбор анкет до 15.11.2017 включительно. Отправка подарков с 18.12 по 22.12.2017 включительно 2 Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 21 грудня, 2017 Ура! Я сегодня смогу отправить посылку. 4 УкраІнка, Olima, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 21 грудня, 2017 Народ, сегодня какое число???? Я теряюсь в числах... Дни недели еще кое как отслеживаю - дочку в школу выряжаю)) Всех заставляла играть, а теперь сама пасу задних)) Ёлочка моя! Извини, что в этот раз я без особого креатива! Ну не отпускает меня малявкин, висит на сисе и усьо)) Надеюсь, что мой серенький подарочек хоть немножко, но пригодится... А что это сразу все явки и пароли сдают? А Анжелика все коробку ищет))) точно как Джефри прошлый...позапрошлый... Раз)))) 4 lissaKi, УкраІнка, Jefry та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 21 грудня, 2017 У меня в этом году тоже с коробкой нескладуха была. Перемеряла с десяток - всё не то. То большая, то маленькая. Наконец, нашла более-менее подходящую. Но все равно процесс упаковки подарка напоминал утрамбовывание чемодана при сборах в отпуск. Муж просто умирал со смеху! 5 inucya, Алцьона, valuhka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 21 грудня, 2017 текс! мій подаруночек вже прийшов, я побігла 3 inucya, Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 21 грудня, 2017 Привет всем .А я бегу отправлять своей чудесной ёлочке и как оказалось моей землячке,и пусть только на данный момент её места проживания,но мне очень приятно,что мой новогодний привет отправляется в город моего детства 3 inucya, Алцьона та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 21 грудня, 2017 ну шо! я вже прибігла с подаруночком в цьому сезоні я перша в коробочці був отакий пакуночек і моя помічниця бігом полізла перевіряти шо там є а таааам було ось нахабний ховрах такі випросив собі чоколядок з горіхами , резиночки для доці я заховала , буду видавати по одній! бо це якась прірва , а не дитина, мені іноді здається, що вона їх їсть а янгола я вже повісила на ялиночку і тепер скажу, моя Снігуронька це- Мариночка! Дякую-придякую за подаруночки 8 УкраІнка, valuhka, Olima та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 21 грудня, 2017 Вiтаэмо, Танюшу - нашого первiстка!!! 3 Сусля, lissaKi та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 21 грудня, 2017 супер!!!!!!!!! 2 Сусля та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах