Olima 2 154 Опубліковано: 22 грудня, 2017 Мне отдали посылку без паспорта, по телефону . Сказать, что я довольная от подарка это ничего не сказать . Но потерпите не много, сбегаю поставлю картошку тушиться и тесто на пирог, и сразу скину фото моего подарочка . Моя Снегурочка самая лучшая 5 Сусля, Світл@нка, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мариночка 690 Опубліковано: 22 грудня, 2017 Я тоже сегодня получила посылку,никак не могу вычислить своего деда Мороза))) Подарок прекрасен,шикарен,я очень и очень рада,и мои дети тоже!!Все очень понравилось,как будто мой даритель знает меня лично!Признавайся,моя Снегурочка Фоты с телефона,прошу прощения за качество Ещё раз благодарю за посылочку моего дарителя за положительные эмоции,детскую радость,форум за такую чудесную затею! 6 Сусля, valuhka, Алцьона та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 22 грудня, 2017 @Мариночка, а что это за круглая такая штука сеточкой? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 22 грудня, 2017 а що це за сіточка така? 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 22 грудня, 2017 Сусличка 1 Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 22 грудня, 2017 ага, прям дружнєнько так 2 Jefry та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 грудня, 2017 А, ещё забыла, спросила на НП,, откуда идёт...Винница!!! Неужто аукнулось?))) 3 inucya, УкраІнка та Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мариночка 690 Опубліковано: 22 грудня, 2017 Я тоже мучаюсь этим вопросом),думаю может жироуловитель.Нас просветить может моя Снегурочка 2 Jefry та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 22 грудня, 2017 Оппаньки, и у мну Винница! От хитрули! 3 inucya, Алцьона та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 22 грудня, 2017 Так все ж в Весёлое свои посылки послали, а @natamylove, их в Винницу переслала, вот они все теперь оттуда и идут! 2 Алцьона та Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 22 грудня, 2017 ААААА Наталкоо, шеф! всьо пропало! схему розкрито! 4 УкраІнка, Алцьона, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 22 грудня, 2017 Вот мой подарочек 5 УкраІнка, Алцьона, Сусля та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 22 грудня, 2017 (змінено) И я так думаю, что моя Снегурочка это Инна - inucya Змінено 22 грудня, 2017 користувачем Olima 5 Сусля, Алцьона, УкраІнка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 грудня, 2017 А меня сбило с толку имя отправителя - Дед Мороз) я ещё на НП спросила, не из Николаева ли часом? А мне с удивлением-неа, из Винницы... Думают, вот клиент, про посылку так много знает, а откуда/от кого, не знает! 5 Jefry, inucya, Сусля та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 22 грудня, 2017 И я так думаю, что моя Снегурочка это Инна - inucya 4 Алцьона, Olima, УкраІнка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 22 грудня, 2017 7 valuhka, inucya, Алцьона та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 23 грудня, 2017 Ось мій подаруночок від Діда мороза: Щиро дякуємо за такі теплі вітання! Дуже-дуже приємно! 7 Natali06, Світл@нка, Алцьона та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 23 грудня, 2017 @Jefry,а я даже знаю от кого...... это от Суслика винницкого 4 Jefry, Алцьона, Сусля та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 23 грудня, 2017 Ага 2 Алцьона та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 23 грудня, 2017 Хохо!!а в мене ще один подаруночек!ЦукерочкиииНасилу вирвала з зубів, що ви собі думаєте,вчепилася намертво! Дякую мій Миколайчик! :m0590 (1): 10 valuhka, inucya, Jefry та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 23 грудня, 2017 У мене теж два подарунки! Додому доїду - розкажу й покажу! ))) 5 Jefry, Olima, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 23 грудня, 2017 А мне на НП сказали, что для меня вообще не едет никаких посылок 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 23 грудня, 2017 @inucya, может Снегурка проплатила НП за молчание??? 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 23 грудня, 2017 А я на свою пошту заглянула, а там как в рабочей электричке, не пропихнешься. Может в пн попаду... А смс мне так и не приходила. 3 Olima, inucya та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 23 грудня, 2017 А я на свою пошту заглянула, а там как в рабочей электричке, не пропихнешься. Может в пн попаду... А смс мне так и не приходила. Нас с тобой закодировали и мне тоже чего то не приходит смс.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах