Jump to content

Recommended Posts

Ингредиенты:


пшоно 220 г
молоко 450 г
гриби смажені 200 г
вода 250 г
цибуля 120 г
сало 90 г
яйця 2 шт.
смалець 1 ст.л
сіль, перець за смаком


post-124-0-63608400-1524240650_thumb.jpg

Підготовлене пшоно всипати в кипляче підсолене молоко й, помішуючи, варити кашу до загутіння. Потім влити воду, додати смажену цибулю із салом і довести кашу до готовності. Додати дрібно посічені смажені гриби. Охолодити кашу до 50С, додати яйця, посолити, поперчити, присипати іншими приправами до смаку, добре перемішати й заповнити на три чверті об'єму підготовлену кишкову оболонку. Наповнену кишку туго зав'язати з обох кінців й відварити при слабкому кипінні протягом 20-30 хвилин. На цьому етапі важливо правильно опустити ковбасу у воду. Це треба робити плавно й рівномірно, щоб у подальшому кишка не репнула. Після 25-30 хв. варіння ковбасу витягнути й покласти на змащене смальцем деко, зверху змастити чи скропити її жиром і довести до готовності в духовій шафі. Дуже добре смакує із солоними огірками та томатами.

post-124-0-42417300-1524241238_thumb.jpg

Рецепт із книги " Українське застілля", дуже зацікавило, що таке вийде :girl_haha: Донька дуже любить пшоняну кашу, то вирішила спробувати. Донька казала, що :0_8e0d2_28d964f1_S: , нібито каша, а їси як ковбасу.

post-124-0-52658900-1524250386_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Тетянка, мабудь смачна вийшла ковбаска, и дуже  приваблива  на выгляд :smilie_essen:. Дякую що познайомила  з нею, різноманітність наших страв вражає :girl_love: .

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

а твоя ,Танюш, очень красивая!!!

 

ага, яскрава і духмяна  :0_8e0d2_28d964f1_S:

 

 

 

Дякую що познайомила  з нею, різноманітність наших страв вражає .

 

будь ласочка  :flowerss:  там ще є цікаві літні страви.. то чекаю на літо!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Тетяночка, ну здивувала , так здивувала!!)))

Я , як і твоя донечка, ну дуже вже полюблюя пшоняну кашу))) і такий чудовий рецепптик, беру на заміточку! Щиро дякую за ковбаску! Ням!)))

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

ну здивувала , так здивувала!!)))

 

:girl_haha: ага, як знайшла рецепт, здивувалась, а потім думаю, треба дівчатам показати, а то що ж я сама отака 77d3c6ae00e4c785fb7137299f34b5f4.gif треба кумпанію :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×