Перейти до вмісту

Recommended Posts

 

Ингредиенты:

Тісто:

борошно 250 г

маргарин 125 г

цукор 100 г

яйця 1 шт.

 

Начинка:

молоко 1 л

цукор 150 г

ванільний цукор - 1 пак.

маргарин 20 г

рис 200 г

терта  цедра лимона  2 ч.л

кориця 1 ч.л

сир домашній 150 г

яйця 4 шт.

 

med_gallery_10_88_180367.jpg

 

Замісити пісочне тісто. Завернути в пакет та покласти у холодильник на 2 години. Тим часом молоко з цукром, ванільним цукром, маргарином довести до кипіння. Додати рис, знов довести до кипіння та варити на слабкому вогні до  загустіння. Сир змішати з цедрою, корицею, яйцями та додати холодну рисову кашу.

2/3 тіста  розкачати на столі та викласти у форму диаметром 24 см таким чином,  щоб висота бортика була приблизно 5 см. Викласти начинку, розрівняти. Тісто що залишилося розкачати та нарізати на смужки і викласти на поверхні торта решітку.

Випікати при температурі 180С приблизно годину. 

Перед тим як подати на стіл посипати цукровою пудрою.

 

Цей рецепт в мене лежить мабудь років 20, стара така книжечка "Солодкий Смак. Випічка з сиру". Все ніяк не могла зібратись та зробити, то сир з'їли. то молоко випили  :girl_haha: Хочу сказати, що тіста на решітку мені не вистачило, форма була як треба, 24 см, все зробила як написано, але решітки нема. Тоді поверхню я прикрасила горіхами, цілими та рубленими , і полила зверху сметаною, змішала з молоком, щоб була ріденька, бо в мене домашня і дужу густа. Не знаю який він торт, але запеканка  найпричудова! :0_8e0d2_28d964f1_S:  Дуже смачна! А горіхи просто необхідні, додають завершений смак.

Ось так , пригощайтеся  :smilie_girl_016:

med_gallery_10_88_263014.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Мне очень нравятся фотографии нашего Суслика! Такая вот телепортация блюда из книги прямо на стол. :animashki-myshy:

Еще тут хотела об этом написать 

 

post-124-0-63608400-1524240650_thumb.jpg   Ковбаса - пшонянка

 

 

 

Не знаю який він торт, але запеканка  найпричудова!   Дуже смачна!

Интересное и необычное сочетание продуктов.   :smilie_essen:

Резюме

1. Сусличек - талант-талантливый

2. Сусличек - великий кухарь

3. И просто молодец!  :m0590 (1):

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ой.. Свєтік прям оду склала  :girl_haha: та що там великого, та й фотки  у дівчат є круче :girl_red: але все одне дякую :girlleg:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Тань, а який в тебе був рис? Круглий, довгий, пропарений.. Чи будь-який можна брати?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

В рецепті нічого не було написано, який треба брати рис, то я взяла який був, довгенький такий, не пропарений.Взагалі думала брати круглий, але він вже закінчився, бігти в крамницю не хотілось..Та й так..

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×