Світл@нка 1 569 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Сусля,я уже с подарком.... 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2017 УкраИнка,я уже с подарком. Сусля,я уже с подарком.... 3 Olima, inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 26 грудня, 2017 УкраИнка,я уже с подарком. Сусля,я уже с подарком.... Только я его ещё не видела...Посылку забрал сынок,так как я на работе до 21.00.Приду распакую и отчитаюсь сразу. 4 УкраІнка, inucya, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Но кто моя Снегуронька я тоже уже знаю-Это наша Оленька из Шостки. 4 Алцьона, УкраІнка, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 26 грудня, 2017 @УкраИнка,Инуська, видишь все разобрались, остаётся загадкой только Маринночкина Снегурка, так что теперь ты можешь нам её раскрыть! 3 Olima, Алцьона та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2017 а моя схема показує, що ще багато білих плям, 1. Дженька ще не отримав свого подарунка, 2. Инусь, ти ж без подарунка. чи я щось пропустила 3.Дачница теж ще не отримала, а ні, Таня отримала, тільки не показала, в мене ,якщо не показали подарунки, в пам'яті не відкладаються і давайте вже розберемось, хто посилав Мариночці, і хто Анжелі, бо ланцюжок не клеїться. 4 УкраІнка, inucya, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Про вишиванку... То ж я роздивлялась і дивувалась, що виворіт такий рівненький та гарненький, а воно он як!! Цікаво!!! Сьогодні лизнула смачненьку смакоту - кизил?? Нямочно, але багато поки боюсь нализатись)) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Я щось пропустила? Натка в моій схемі без подарунка... Дачницю я теж випустила з виду, точно Таня каже, як нема фото, то в памяті не відклалось... 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 грудня, 2017 ось така коробочка прянична!! (Той самий почерк) (серветка/почерк) повна коробочка скарбів сорочечка в кадрі творчий безлад...прибирать прийшлось мені) 5 natamylove, lissaKi, УкраІнка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nat_ka 132 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Я щось пропустила? Натка в моій схемі без подарунка... Дачницю я теж випустила з виду, точно Таня каже, як нема фото, то в памяті не відклалось... Пропустили! :smilie_girl_218: Я с подарком! И тоже думаю, что от Тани из Винницы 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Не , Натка, у тебя подарок от Светланки! 3 Olima, Nat_ka та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2017 И тоже думаю, что от Тани из Винницы ай да я! ( відкрию таємницю , це Світланка, вона писала , що подарунок їде в місто її дитинства, а це Львів) Сьогодні лизнула смачненьку смакоту - кизил?? це айва! до смакоти отой кухлик файний, будеш пити чай і мене згадувати 6 inucya, Алцьона, Olima та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Женя, мне кажется тоже подарок получил, только молчит, он же интриган- всегда молчит- до последнего! А про Дачницу, я забыла, да куда- то она спряталась со своим подарком и не показывает! Ну а мне просто досталась самая занятая снегурочка! 3 Алцьона, Olima та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 26 грудня, 2017 (змінено) Сусля - Танюша, видишь какой популярной в этом сезоне ты сделала Винницу! А ещё сомневалась, играть- не играть! Змінено 26 грудня, 2017 користувачем inucya 2 Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Это кто это хотел не играть?такая добрая игра,мне очень нравится.я записуюсь на следующий год под номером 1 3 Olima, Алцьона та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2017 я не хотіла, до останнього відкладала 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Женя, мне кажется тоже подарок получил, только молчит, он же интриган- всегда молчит- до последнего! ніі, Дженька не такий... так, Дженька, га? Танюша, видишь какой популярной в этом сезоне ты сделала Винницу! та ващеееее 4 inucya, Olima, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 437 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Женя, мне кажется тоже подарок получил, только молчит, он же интриган- всегда молчит- до последнего! Я чего-то не поняла, но ведь он же писал и фото выставлял своего подарунка, мне там ещё приглянулись мерные ложечки. Или это был ход конём, чтобы нас всех запутать? :win3: 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2017 це Дженька поза грою получив, я раніш писала про це. 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Ясно-ясно, в след раз нам Ланочка дополнительную тему сделает- "Подарки поза грою" и никакой тогда путаницы не будет! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 437 Опубліковано: 26 грудня, 2017 це Дженька поза грою получив, я раніш писала про це. Семён-Семёныч 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Я сиджу з ланцюжком, щось в мене не сходиться, треба щоб Алуська сказала, це вона Анжелі відправила чи ні? знаєте. я тут кручу туди-сюди, якщо Наталка відправила сьогодні, инуська ще не отримала.. дженька теж.. то в мене знаєте як виходить? инуся-олима-Світланка-Натка- Дачница-УкраИнка-Лиссаки-Мариночка-Сусля-Алцена-Джефри-Наталка ось так виходить 5 Jefry, УкраІнка, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Мне это напоминает игру Мафия кто нибудь играл? вот сидит Мафия молча и много знает) 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 26 грудня, 2017 А Дачница и подарок не показала и не написала свою елочку и пропала кудато Таня, подарок в студию!!!! 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 26 грудня, 2017 А вот и мой подарочек от моей замечательной Снегурочки Оленьки Olima .Спасибо тебе большое .Всё очень преооооочень понравилось.Штучка для цибульки отпадная,наборчик кухонного текстиля очень кстати(свой всё никак не могла обновить,хотя уже не мешало б...) А вот от эксклюзивных горшочков для цветов я в диком восторге .,а главное ,что угадала с цветом и вовремя-я в новой квартире занялась разведением цветов .А конфетки ещё до моего прихода были уже чуть оприходованы младшим поколением,хорошо хоть сфоткать додумались .Дождик и бенгальские огоньки будут в Новогоднюю ночь о тебе приятным напоминанием . 6 inucya, Сусля, УкраІнка та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах