Люлёк 2 650 Опубліковано: 17 лютого Natali06, дуже дякую за рецепт і опис процесу готування такого хлібчика. Давно мріяла його спекти. 2 1 Natali06, Магда та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 117 Опубліковано: 18 лютого Лілічка, рада вас бачити! Та ще й таким красенем! дякую за довіру до рецепту! У вас чудово все вийшло! Відносно часу розстойки, то тут ми підганяємо під свій час, коли нам зручно. Тамабуть і все інше також: бо хліб це ж не сухий рецепт. Це наші відчуття тіста, тактильні, зорові. І головне наші бажання інаше натхнення)) Дякую за можливість споглядати на ваше натхнення! 3 Люлёк, Магда та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах