Магда 2 111 Опубліковано: 30 травня, 2019 (змінено) Інгредієнти: Кабачки - 3 шт. Оливкова олія - 50 мл. Часник - 3 зубчики Кріп - великий пучок Приготування: Кабачки помити, обсушити. Сковороду-гриль розігріти до максимуму. В блендері на пульсуючому режимі потрібно перебити в пасту кріп, часник, сіль та оливкову олію. Тепер головне: кабачки потрібно нарізати по мірі того, як вони будуть жаритися, щоб вони не пустили соку і не стекли. Я нарізую їх поздовж, на полоски товщиною 8-10 мм. Під сковорідкою зменшити вогонь до трішки більшого за середній, і викласти полоски кабачків (не солити!). Обжарювати з кожного боку хвилин по 5-7, щоб кабачки помітно пом'якшали та до появи характерних гриль-полосочок. Дуже важливо при перевертанні використовувати щіпці або лопатку і ні в якому разі не виделку, бо при проколюванні кабачка з нього витече весь смачнющий сік. Кабачки зняти на тарілку та відразу ж змастити зеленим соусом. Дуже смачно, коли їх викладати пірамідками один на один - вони тоді краще проходять соусом. Ідеально підходять як гарнір або, навіть, як самостійна страва. Смачного. Змінено 30 травня, 2019 користувачем Магда Додавання головного фото 4 1 Kira, lana19, inucya та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 076 Опубліковано: 31 травня, 2019 Ох ,Наталочко, яке ж смачнюче фото! Аж слюнки потекли... Дякую за рецепт! І за тонкощі в приготуванні! 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 31 травня, 2019 Это ОЧЕНЬ вкусно!!! Я уже испробовала,правда в гриль газ сковородке. 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 076 Опубліковано: 1 червня, 2019 Оооо! Натуль, , знаєш, що я придумала? ( я все думаю, де ж ту сковрідку взять?) А якщо іх приготувати в вафельниці з насадками для грилю? 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 111 Опубліковано: 1 червня, 2019 8 минут назад, Natali06 сказал: А якщо іх приготувати в вафельниці з насадками для грилю? Думаю, вийде класно, головне, не сильно придавлювати кришку при закриванні, щоб сік не видавити. А так, мені здається, вийде ще скоріше і однаково смачно. Я взагалі, думаю спробувати в духовці на фукції гриль спробувати (в мене він досить потужний в ній), так ще швидше буде, бо відразу більше кабачків закладу. Я як Матроскін, влітку в мене кругом кабачки ))) 2 inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 1 червня, 2019 Итак,я сделала так. В измельчителе перебила укроп, чеснок,соль,оливковое масло. Получился соус. Кабачки в своей сковороде кучу наготовила и сложила слоями в керамическую утятницу,перемазав соусом. Это бомба! Холодным тоже очень вкусно. 3 Магда, УкраІнка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 16 червня, 2019 Магда, Наталочко, дякую! Сьогодні готувала кабачки. Рецепт-супер! Дуже сподобалися! 4 Магда, lana19, УкраІнка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах