fronya40 15 924 Опубліковано: 19 квітня, 2020 Ингредиенты: 200 гр сметаны 200 гр молока 100 гр сахара 1 желток 1 ст.л желатина 15 гр воды В молоко вылить желток,немного взбить венчиком и поставить на огонь. Нагревать почти до кипячения,но не кипятить. Залить кипятком желатин. Минут 5 для набухания отставить. Смешать горячую молочную смесь и желатин. В сметану положить сахар,вылить молочную смесь. Взбить хорошенько и разлить по креманкам. Отправить в холодильник примерно на 4 часа. Очень вкусно! 5 УкраІнка, Natali06, Qween та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 19 квітня, 2020 Як вчасно. Завтра приготую, бо щось після посту важкувато нам дався перший день об'їдання, а тут і смачно, і просто, і для шлунку в радість))) 2 fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 20 квітня, 2020 Вот и мне было тяжеловато, что этот десерт пришелся как раз. Времени заняло несколько минут,а такая нежная вкуснота. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 21 квітня, 2020 @fronya40, Таня, я ж її таки зробила! Що можу сказати? Це дуууже смачно! На смак справжнісінька паннакота, навіть, і не скажеш, що вона не на вершках! Дуже ніжна, вершкова. Дякую за такий чудовий, майже дієтичний рецепт 4 1 inucya, Qween, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 21 квітня, 2020 Таня! Спасибо за рецепт! Умеешь ты находить простые, но очень вкусные рецепты! Наташа! Ты так красиво сфотографировала и так вкусно оформила подачу! Супер! У тебя талант фуд-фотографа! Захоплююся! 3 Магда, Qween та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 21 квітня, 2020 45 минут назад, lana19 сказал: У тебя талант фуд-фотографа! Захоплююся! дякую, та нє, просто, тут головне освітлення, а світло в мене кругом, я без нього не можу 2 inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 21 квітня, 2020 Спасибочки большое. И да,Магда,фото у тебя чудесные,в отличие от моих. 2 inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 21 квітня, 2020 10 минут назад, fronya40 сказал: Спасибочки большое. И да,Магда,фото у тебя чудесные,в отличие от моих. @fronya40, Таня, твоє фото дуже апетитне, я його тільки побачила, відразу зайшла в рецепт, і вже знала, що мені і моїй сім'ї така паннакота сподобається. Твоє фото трішки затемнене - видно ти фотографувала ввечері, а я звечора приготувала, а фотографувала вже зранку при денному світлі і при освітленні робочої поверхні на кухонному столі, от і вся різниця. Вибач, я не хотіла влазити із свїми фото в твій рецепт, просто, мені так сподобався результат, що я по-піонерськи швиденько і відзвітувала. 3 inucya, fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 21 квітня, 2020 1 час назад, Магда сказал: Вибач, я не хотіла влазити із свїми фото в твій рецепт, просто, мені так сподобався результат, що я по-піонерськи швиденько і відзвітувала. Наташа! всегда приноси фотоотчет! И спасибо, что ты это делаешь! Для автора рецепта - это всегда приятно! И дело не в том - чье фото лучше, а в хорошем рецепте и что его опробовали и поделились результатом. Вот прям уверена, что Таня меня поддержит. Я Таню знаю - она самодостаточна, настоящая и искренняя без "всяких царственных тараканов в голове" и всегда рада за успехи других людей. И если фотография получилась действительно красивой - как тут не похвалить? 4 Qween, fronya40, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 22 квітня, 2020 Поддерживаю предыдущего оратора Веточку! Считаю что даже самое простое фото в отчёте - это гораздо лучше, чем без фото. У меня иногда вообще не получается сделать хорошее фото, вернее, обычно вообще не получается , но я несу как есть, так как и сама очень люблю посмотреть отчёты с фото . Танечка, очень аппетитный десерт ! Мы любим молочно-сметанные желе, правда сейчас переключились на кефир+сметана для разнообразия. 3 Natali06, fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 22 квітня, 2020 Вы просто озвучили все мои мысли! Ведь очень приятно,что доверились моему вкусу и приготовили, а еще и вкусное такое фото вставили. 4 Natali06, lana19, Qween та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 24 квітня, 2020 И я доверяю Танюшиному вкусу! Сделать желе оказалось не трудно, ещё проще его "слопать", а вот завитки как у Наталочки оказалось делать сложновато. 3 Магда, fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 24 квітня, 2020 Ох це і смачно, ми за піст так скучили за такою смакотою - роблю кожен день. Як далі так піде, то не допоможе нам, це майже дієтична версія без вершків - щічки і бочки все натягуються і натягуються 3 lana19, inucya та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах