ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 22 квітня, 2020 Ингредиенты: Спагетті Барилла(Barilla PastaSpaghetti №5) Бекон Пармезан(багато не буває :) ) 4 великі жовтки (на 2-3 порції) Хочу з вами поділитися улюбленим рецептом спагетті.Він палочка виручалочка на швидкоруч. Поставити варити спагетті,по часу як вказано на упаковці.У мене Barilla Pasta Spaghetti №5 вариться 10 хв. В глибокій пательні на маслі підсмажити бекон. Соус -в мисочці перемішати жовтки,тертий пармезан,2 столові ложки водички в якій варяться спагетті. В підсмажений бекон висипаємо зварені гарячі спагетті,виливаємо соус і перемішуємо. Усе прото. Смачного! 6 Natali06, Магда, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 22 квітня, 2020 ГалинкаМалинка! Дякую за чудовий рецепт! 2 ГалинкаМалинка та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 22 квітня, 2020 Я такое тоже люблю, и попробывать хочется! Но если яица от неизвестной курицы, достаточно ли температуры макарон для термообработки желтков? 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 22 квітня, 2020 lana19 Дякую inucya Яйці купую в Метро,тому не задумуюся над такими питаннями.Вибачте але я не маю відповіді. 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 22 квітня, 2020 Галина, а я покупаю яйца в АТБ, но наверно это не важно, вот домашнее могу выпить сырым, а магазинное боюсь! 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 22 квітня, 2020 Инуся! А я наоборот)) Сырые яйца не пью, но майонез делаю. И домашнее никогда в майонез не положу. Тк промышленные яйца больше вызывают доверия. Все же на производстве и обработка есть. Тк, недайбог, зараза там поселится - бизнес остановится. А это большие убытки. Сказанное не утверждаю, тк это мои собственные успокоения.)) 2 Магда та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 22 квітня, 2020 Ланочка, вот ты всё знаешь, скажи - до какой температуры нагреть жетки, чтоб было не страшно, а я тогда приготовлю, замеряю температуру и съем 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 23 квітня, 2020 Типичная пастеризация яиц – это нагревание в течение 3,5 минут при 60°C. Я помнила цифру 60. Гугл подтвердил 2 Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 23 квітня, 2020 Спасибо, Ланочка! Значит, раздобуду бекон или что-то подобное и сразу сделаю! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах