Natali06 18 069 Опубліковано: 4 травня, 2020 Ингредиенты: Тесто: Мука пшеничная - 180г Масло сливочное (холодное) - 150г Сахар - 1 ст.л. Соль - 1/4 ч.л. Вода ледяная - 2-3 ст.л.Для наполнения: Ревень - 200г Кукурузный крахмал - 1 ч.л. Сахар - 3 ст.л. Цедра и сок лимона - 1/2 шт.Для смазывания: Яйцо - 1 шт. Соль - щепотка Хлопья миндаля Метод Тесто В чашу мультимиксера (комбайн Бош) высыпать муку, соль, сахар. Добавить масло кусочками. Во время замеса частями влить ледяную воду. Перемешать масло с мукой до однородности. Не перегревать! Когда тесто соберется в ком, достать и завернуть в пленку. Оставить на столе (при комнатной температуре) на 15 минут. Приготовление начинки Ревень помыть, обсушить, нарезать на палочки одинакового размера. Палочки ревеня положить в миску. Пересыпать сахаром и кукурузным крахмалом, лимонным соком. Встряхнуть для равномерного распределения . Сборка Рабочую поверхность хорошо подпылить мукой, чтобы тесто не прилипало во время раскатки. Раскатать тесто в большой круг. При помощи скалки перенести на лист пергамента (использовала коврик от Промторга). Тесто, по желанию, ровно обрезать в круг. Создавая орнамент, на тесто выложить ревень. Края теста ложны остаться свободными. Свободный край теста завернуть и запечатать над ревенем. Галету перенести в морозильную камеру на 15 минут. В это же время духовку включить для разогрева на 200С. Перед выпечкой край теста смазать взбитым яйцом с солью. Сверху присыпать миндальными хлопьями коричневым сахаром. Выпекать в разогретой духовке 35-40 минут. Смачного! 5 Магда, lana19, Ирина Шляховая та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 108 Опубліковано: 4 травня, 2020 Ну нарешті я дочекалася! А то я якось натрапила в непрочитаному контенті на ці класні фотки в галереї, і все заглядала - де ж той рецепт тієї галети! Така краса! Я б оце чималенький шматочок би приговорила, я дуже люблю ревінь. Шкода, що в цьому сезоні він мимо мене пройде( 3 inucya, lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 4 травня, 2020 Наталочка, ах ось ти як!!!)))) От я балда! Навіть не подумала, що фото висять , а рецепту не має))) Наступного разу буду Трохи швидша))) фотоі зразу рецепт! Наталочка, в цьому році ревінь геть малесенький . Якийсь низькорослий і геть невірненький((( Зима повинна бути зимою... щоб всі рослини за осінь і зиму напилися тоі вологи вдосталь. До речі, я ж забула написати, що щоб галета виглядала ще гарніше- треба брати ревінь сорту " Вікторія" 2 inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 108 Опубліковано: 4 травня, 2020 Я колись дивилася випуск Джеймі Олівера про ревінь, дуже цікаво - я й не знала, що його скільки сортів буває. І смак його, виявляється, дуже залежить від того де, в якому місці саду він росте. А у нас один сорт - величезний кущ у мами на клумбі, десятиліттями росте на одному місці. А в цьому році з цим карантином до мами не їздимо, вся зелень весняна проходить мимо нас. В супермаркеті не купиш ні ревіню, ні кропиви, ні калюжниці. 2 Natali06 та Ирина Шляховая reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 4 травня, 2020 Наталочка, я за " Вікторію" сказала, бо вона листкові черенки в неі червоні. А от по смаковим якостям не знаю. (((Бо я своі перші посадила коли мене наштовхнула Лєна Вілапо з форуму. Маю два здорових і два маленьких. Хоча садила в один рік( виростила із насіння) . В цьому році посіяла " Вікторію" , та поки ніде нічого...((( 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина Шляховая 244 Опубліковано: 30 травня, 2020 Очень красивая выпечка, Наталочка! Галеты обожаю! Вот с ревенем у нас трудности, очень редко бывает. А тесто для галет я стала делать заварное - очень классное! 2 lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 30 травня, 2020 Ирочка, я тоже люблю галеты. Вот не знаю почему , но меняпокоряет их приготовление и их красота. Многие скажут, что там красивого? А мне они нравятся, и все!))) Я видела твою галету, очень красивая))) ( надеюсь ты с нами поделишься?))) ❤️🙏🏻 3 lana19, fronya40 та Ирина Шляховая reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 602 Опубліковано: 30 травня, 2020 1 час назад, Natali06 сказал: Я видела твою галету, очень красивая))) А я не видела! Ирочка! поделись рецептом, пожалуйста! 1 1 Ирина Шляховая та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина Шляховая 244 Опубліковано: 30 травня, 2020 2 часа назад, lana19 сказал: А я не видела! Ирочка! поделись рецептом, пожалуйста! Поделюсь, конечно же 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина Шляховая 244 Опубліковано: 30 травня, 2020 4 часа назад, Natali06 сказал: Ирочка, я тоже люблю галеты. Вот не знаю почему , но меняпокоряет их приготовление и их красота. Многие скажут, что там красивого? А мне они нравятся, и все!))) Я видела твою галету, очень красивая))) ( надеюсь ты с нами поделишься?))) ❤️🙏🏻 Я сама их обожаю, особенно ягодные :) 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах