inucya 2 582 Опубліковано: 2 лютого, 2017 Класс! И откапали ж такую дату! Зато мне так приятно ! Спасибо, вам за внимание и доброту 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 948 Опубліковано: 6 лютого, 2017 Ксении, Ксюшеньки, Оксаночки, с Днем ангела вас! Мира, любви и радости!!! 7 Алцьона, Natali06, Kira та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 6 лютого, 2017 4 fronya40, Явдоха, Sakura та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 6 лютого, 2017 4 Sakura, Явдоха, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 9 лютого, 2017 Поздравляем Тоху и всех стоматологов с профессиональным праздником! 5 Kira, Lika_N, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 9 лютого, 2017 Дорогого нашего админа Тоху поздравляю с его профпраздником!!! 5 Kamelyushka, inucya, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kamelyushka 1 114 Опубліковано: 9 лютого, 2017 Ура стоматологам!!! Поздравляем! Теперь буду знать, что 9 февраля зубы лучше не лечить, да и 10-го наверное лучше воздержаться)))) 5 Natali06, Kira, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 9 лютого, 2017 Я постоянный клиент стоматологов)) Мои поздравлюшки!!! Спасибо за ваш труд)) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 14 лютого, 2017 Шановні пані та панове! Вітаю всіх Бажаю всім шаленого кохання до нестями у карколомних позах, з божевільним задоволенням, несамовитими пестощами і різноманітними витребеньками 3 Grypana, Natali06 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 14 лютого, 2017 Светочка, абалденное поздравление! Спасибо! Особенно понравились в твоём исполнение " витребеньки" 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 14 лютого, 2017 в твоём исполнение " витребеньки" Наташенька! Да! Да! Да! Я это произношу))) как и козяцька рада 1 Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 14 лютого, 2017 Вітаю всіх з таким чудовим і ніжним святом, З ДНЕМ св. Валентина!!! 3 lana19, Світл@нка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 26 лютого, 2017 Сегодня последний день Масленицы и Прощеное Воскресение! Завтра начало Великого поста. Хочу попросить прощения у Всех кого невольно обидела - простите ради Бога! И как Бог прощает всех, прощаю и вас. 6 inucya, Алцьона, Kira та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 26 лютого, 2017 Я свечку ставлю за Прощенье! С Прощёным Всех Вас Воскресеньем! Я вам желаю не таить В душе обиду, добрым быть! И каждый, кто прощенья просит, Частичку Бога в сердце носит 7 Kira, inucya, Явдоха та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grypana 8 866 Опубліковано: 26 лютого, 2017 (змінено) У році є день загального прощення,Один одного ми просимо про поблажливість,Друг перед іншим схиляємо голову,Образи нанесені прощаємо.За Божим законом покладаєтьсяНам в цей день покаятися, покаятися,І тим, хто брехав, і хто чуже відняв,І тим, хто одна на одну руку підняв.Прошу вибачення, прощення,І перед усіма каюсь, бачить Бог,Прошу вибачення за гріхи,І всіх прощаю, і всіх прощаю,І всіх прощаю, хто мене міг образити.Прости мене, багатостраждальна Земля,Вибачте, люди близькі і далекі,Давайте, наші чвари позабудемІ будемо жити, як належить людям! Змінено 26 лютого, 2017 користувачем Grypana 7 inucya, УкраІнка, Kira та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 лютого, 2017 Девочки, и меня простите!!!! И от меня всем Бог простит и я прощаю!!! 2 Світл@нка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 лютого, 2017 А еще хочу от всей души поздравить наших светлых девочек, наших Светулечек с днем ангела. Пусть он всегда будет рядышком!! 2 Світл@нка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 26 лютого, 2017 @Алцёна,спасибочки 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 1 березня, 2017 Найгарніших ,найщиріших, найпрацелюбніших форумчан вітаю З ПЕРШИМ ДНЕМ ВЕСНИ! а також із ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ КОМПЛІМЕНТУ! 15 inucya, N@T@, Kira та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 8 березня, 2017 Щиро вітаю зі святом 8 БЕРЕЗНЯ!!! В цей день весняний, В цей день святковий Бажаємо щиро, бажаємо радо Безхмарного неба, сонця в душі Здоров'я міцного, дитячого слова Натхнення, кохання й краси! 15 УкраІнка, lana19, Дяна та 12 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 8 березня, 2017 11 Natali06, Світл@нка, LLika та 8 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 948 Опубліковано: 8 березня, 2017 Зі святом Весни, дівчата!!! 12 lana19, Пампушка, Vilapo та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toxa 1 697 Опубліковано: 8 березня, 2017 С 8 Марта! 12 Natali06, Lika_N, Пампушка та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lika_N 2 776 Опубліковано: 8 березня, 2017 С Праздником! и Выпьем за Красоту.. страшную силу:)))!!! 8 Юлькин, Sakura, Пампушка та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 8 березня, 2017 7 Natali06, Алцьона, Sakura та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах