Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Запечений гарбуз з яблуками та грушами без цукру

Recommended Posts

Ингредиенты:

600 г очищеного гарбуза
3 шт яблука
2 шт груші
фольга
форма 35*20*6

зображення_viber_2022-09-30_10-30-17-995.jpg
 

Метод

- Нарізаємо яблука та груші скибочками і викладаємо у форму (35*20*6) дно нічим змащувати не потрібно(для рецепта я брала скляну форму).
- Нарізаємо гарбуз шматочками і викладаємо зверху на яблука та груші. Накриваємо все фольгою. Розігріваємо духовку на 180-200 ° і ставимо запікатись на 40 хвилин, до готовності. Орієнтуйтесь по своїй духовці.
- Після приготування гарбуз можна подавати на стіл як теплим, так і холодним(якщо ви полюбляєте солоденьке, перед вживанням зверху можна полити медом або згущеним молоком)
Процес приготування у відеорецепті:

 

 




 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×