natamylove 4 376 Опубліковано: 30 червня, 2023 Зачем? Потому что зимой цена на яйца была в три раза дороже. В одну трехлитровку вмещается 30-31 яйцо. Яйца берем свежие,на дно банки сыпем порошок гашеной извести 4 столовых ложки. Укладываем яйца,и заливаем холодной водой. Можно закатывать крышкой металлической,можно одеть капроновую,написать на банке дату.,отправить в погреб. Срок хранения обычно 6-9 месяцев,эти яйца пойдут в пищу в январе-феврале. Использовать -варить,жарить,выпекать. Это древний способ хранения яиц. 3 lana19, Toxa та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 6 листопада, 2023 4 місяця яйцам,полет нормальний 3 Справжня господиня, inucya та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 6 листопада, 2023 Наталка, а зберігати такі яйця обов*язково в погребі, т.є холодному місці? Нема погребу, та й холодильник вже бітком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 6 листопада, 2023 Так,тількі в погребі,можно балкон .у нас яйця зараз в тричі дорожчі,чим я купувала влітку 2 Справжня господиня та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 18 грудня, 2023 Фотоотчетик,яйцам 5 ,5 месяцев Пекла бисквит на 5 яиц,еще кексы пекла сегодня Покупала яйца по 15 гривень за десяток,на рынке сейчас у нас 90 гривень. Вобщея я сэкономила. 5 Справжня господиня, inucya, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 365 Опубліковано: 18 грудня, 2023 А шото в вас за яйця по 90??? чи то домашні? 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 18 грудня, 2023 (змінено) Я вчора брала по 57. Але, глянула, що Наташа з Запоріжжя, то хто зна, там зараз може і по 90 Ну і справді, я купувала магазинні, і птахофабрика в нас поряд зовсім Наталь, і на смак зовсім-зовсім не вплинуло? Змінено 18 грудня, 2023 користувачем Наташшшка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 18 грудня, 2023 Наташа не из Запорожья,а из оккупированной пока области. В Запорожье цена на яйца как всей Украине. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 18 грудня, 2023 Дівчата,я там де мелітополь,тут своя історія 4 Справжня господиня, Наташшшка, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 18 грудня, 2023 2 години тому, natamylove сказав: Дівчата,я там де мелітополь,тут своя історія Наташа, отличный эксперимент! Держитесь, мы с вами. 3 Справжня господиня, inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах