Перейти до вмісту
Natali06

Мариновані пряні сливи

Recommended Posts

Ингредиенты:

На 3 банки об'ємом 0,8л
Соиви - 1,5кг 
Гвоздика - 10 бутонів 
Мелена кориця- 1 ч. л. 
Запашний перець - 10 горошин 
Для маринаду:
Вода - 700мл 
Цукор - 500г 
Оцет яблучний (6%)- 50мл 

0adc068ece68424b6de8073e7c33fb4b.jpg

Метод


1. Сливи промийте, наколіть вилкою,
опустіть у киплячу воду і бланшуйте 2-3 хвилини.

2. У чисті банки розкладете прянощі
і наповніть їх зливами.

3. У киплячу воду всипте цукор і нагрівайте
її, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Влийте оцет.


4. Залийте сливи киплячим маринадом. 


5. Закрутіть кришки, переверніть банки догори  дном і дайте їм повністю охолонути.

 

Сливи, мариновані цілком, виходять такими ніжними, що просто тануть у роті!
А готувати їх дуже просто. Не доведеться видаляти кісточки.

Вибирайте щільні сливи, краще не перезрілі, а трохи недозрілі.
Можна взяти суміш жовтих та рожевих слив:
вони будуть дуже красиво виглядати і в банці 
та на тарілці.

 

Украіна

Знам'янка

Війна росії  з Україною

День 570

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ти знала, що я зараз помила сливи на таку штуку!

Тільки в мене рецепт інакший трохи, але це дійсно дуууже смачно!!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 

4 години тому, справжня господиня сказав:

Ти знала, що я зараз помила сливи на таку штуку!

Тільки в мене рецепт інакший трохи, але це дійсно дуууже смачно!!!

Свєтік, та звісно що знала! :girl_wink:Бо коли слив , як  .. « ото» , то чуйствуєш все довкола)))) 

Свєтуль, давай свій рецепт!  Бо сливи просто бомбезні! 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
14 години тому, Natali06 сказав:

 

Свєтік, та звісно що знала! :girl_wink:Бо коли слив , як  .. « ото» , то чуйствуєш все довкола)))) 

Свєтуль, давай свій рецепт!  Бо сливи просто бомбезні! 

От вже зробила

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наташа, спасибо за рецепт. Готовила подобные половинками. Обязательно замариную теперь по твоему рецепту! Получаются вкусные, пряные сладко-кислые. Угощала колег, всем очень понравились.

р. s. А вот сливы долгого маринования не подошли,  желудок от них болел.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наталя, зробила 2 банки слив за твоїм цим рецептом. Взимку напишу.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
В 03.10.2023 в 17:09, справжня господиня сказав:

Наталя, зробила 2 банки слив за твоїм цим рецептом. Взимку напишу.

Як обіцяла пишу відгук.

ЦЕ ДУЖЕ СМАЧНО!!!

Ці банки чомусь затовкалися в самий куток і в темряві стояли неопізнані і забуті. Але я нещодавно дістала одну банку... боже, які ж вони смачні!!! Сік трошки розвожу водою і п*ю, смачнющий. Банка в мене стоїть в холодильнику, хожу тягаю ті холодні сливи, насолоджуюсь.

Наталя, дякую за рецепт, в цьому році зроблю більше. Мій рецепт більш пряний, мені твій краще.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×