natamylove 4 376 Опубліковано: 13 жовтня, 2023 Ингредиенты: Болгарский перец - 1кг Перец острый(горький) - 300г Сахар - 750г Уксус - 300г Пектин - 20г Апельсин - 1шт. (цедра + мякоть) Метод С апельсина снять цедру при помощи терки. Внутренность апельсина вместе с перцем перемолоть в мясорубке. Добавить 750 грамм сахара и поставить варить на 40-50 минут, Смесь начнет густеть. Потом добавляем 300 грамм уксуса и варим еще минут 15. И в конце добавляем 20 грамм пектина и провариваем минут 4 -5 и начинаем закатывать в баночки. Вторую партию я не закатывала. Разложила просто в пластиковое ведерко и в холодильник. Едим. 5 1 lana19, Магда, Elenka та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 106 Опубліковано: 13 жовтня, 2023 Ммм, цікаво, я б спробувала. Щось я цього сезону прям розігналася - наробила різних джемів і варень з апельсином чи різними спеціями. А от з гострим перцем ще нічого не робила, а вже кортить) 4 lana19, Наташшшка, Elenka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 14 жовтня, 2023 Наташа, какой красивый конфитюр! Представляю как это ароматно и пикантно. Скажи, уксус сильно чувствуется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 14 жовтня, 2023 Вначале во рту сладость,потом острость.уксус мало чувствуется. Мой муж и мама мажут на хлеб и с борщом едят. Все наши рецепты приелись аджик хренодеров а этот идет на ура 2 lana19 та Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 106 Опубліковано: 14 вересня Ось моя краса-смакота, чекає тепер запеченого мняска, чи шашлику) 3 lana19, Справжня господиня та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах