Справжня господиня 3560 Posted February 12, 2024 Ингредиенты: мука 300 г (*у меня ушло около 400г) молоко 100 мл яйца 2 (*у меня были крупные С0) сахар 50 г олия 50 мл дрожжи сухие 7 г (мокрые 21 г) соль 1/4 ч.л. Смазка - 1,5 ст.л. меда+1-1,5 ст.л. коньяка+ 30 г сливочного масла=растопить крем заварной любимый Замесить мягкое тесто, дать подойти вдвое. Обмять, вымесить, разделить на 8 кусков. Каждый кусок раскатать колбаской по длине противня. Колбаски уложить на противень. Ножом/колесиком для пиццы/ пластиковым шпателем (чем удобно) порезать колбаски из теста на кусочки длиной прим. 3 см. Я делала это пластиковым скребком для теста, удобно сразу 4 колбаски резать. Дать расстойку 25-40 минут. Подготовить смазку и обмазать все булочки. Выпекать при 180 град. около 20 минут до румяности низа и верха. Булочки разъединить и сложить на блюдо. Подача в оригинале - немного бухтичек кладут на тарелку и поливают их сверху кремом. Я крем не варила, поедим с вареньем или просто так. Они умеренно сладкие и вкусные! Это чешская кухня, я сегодня случайно увидела этих малюток и впечатлилась! Делать быстро, выпекать тоже, на выходе гора удовольствия! Попробуйте, это быстро и вкусно! 10 1 цифра, Olima, Natali06 and 8 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
irysska 1073 Posted February 14, 2024 Булочки дуже заманливі, але....я собі оголосила програму "не жрати булки, а смажену картоплю можна " бо джинси не тягнуться безкінечно 2 2 Дяна, Olima, inucya and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3560 Posted February 14, 2024 Наступного разу (а він буде обов*язково!) я зроблю тісто по рецепту "Булочки по 9 копеек", воно мені більше смакує. Половину булочок заморожу, будемо їсти потроху. Я і ці булочки більше половини заморозила, бо джинси хоч і стрейчеві, але теж не безрозмірні. 5 inucya, lana19, irysska and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
lana19 20619 Posted February 14, 2024 Я згадала, що у Тескоми бачила таку форму. Тепер зрозуміло навіщо вона! 3 Справжня господиня, fronya40 and inucya reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3560 Posted February 14, 2024 Так, Тескома має таку силіконову форму. Я навіть в якомусь роліку бачила, як з неї виймали такі булочки. 1 lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2262 Posted February 18, 2024 В 14.02.2024 в 14:54, справжня господиня сказав: Я і ці булочки більше половини заморозила, бо джинси хоч і стрейчеві, але теж не безрозмірні. Я не понялА, а куди вже поділа юбку на резинці? 1 2 inucya, Дяна and Справжня господиня reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3560 Posted February 18, 2024 1 хвилину тому, Olima сказав: Я не понялА, а куди вже поділа юбку на резинці? Резинка давно лопнула!!! 2 2 fronya40, Olima, inucya and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
olesia_mama 1 Posted April 25, 2024 В 14.02.2024 в 14:54, справжня господиня сказав: Наступного разу (а він буде обов*язково!) я зроблю тісто по рецепту "Булочки по 9 копеек", воно мені більше смакує. Половину булочок заморожу, будемо їсти потроху. Я і ці булочки більше половини заморозила, бо джинси хоч і стрейчеві, але теж не безрозмірні. це булочки зі шкільної їдальні :) 1 lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites