Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

мука  300 г
(*у меня ушло около 400г)

молоко  100 мл

яйца  2 (*у меня были крупные С0)

сахар  50 г

олия  50 мл

дрожжи сухие 7 г (мокрые 21 г)

соль 1/4 ч.л.

Смазка -
1,5 ст.л. меда+1-1,5 ст.л. коньяка+
30 г сливочного масла=растопить

крем заварной любимый

20240212_211023.jpg

 

Замесить мягкое тесто, дать подойти вдвое. 

Обмять, вымесить, разделить на 8 кусков.

Каждый кусок раскатать колбаской по длине противня. Колбаски уложить на противень.  Ножом/колесиком для пиццы/ пластиковым шпателем (чем удобно) порезать колбаски из теста на кусочки длиной прим. 3 см.

Я делала это пластиковым скребком для теста, удобно сразу 4 колбаски резать.

20240212_203639.thumb.jpg.b8887a0b522e33fe68a96880501aafc3.jpg

Дать расстойку 25-40 минут. Подготовить смазку и обмазать все булочки.

Выпекать при 180 град. около 20 минут до румяности низа и верха.

20240212_205749.thumb.jpg.920d5f3f6fe781d404f5cc8b4d0d1819.jpg

Булочки разъединить и сложить на блюдо.

Подача в оригинале - немного бухтичек кладут на тарелку и поливают их сверху кремом.

Я крем не варила, поедим с вареньем или просто так. Они умеренно сладкие и вкусные!

Это чешская кухня, я сегодня случайно увидела этих малюток и впечатлилась! Делать быстро, выпекать тоже, на выходе гора удовольствия!

Попробуйте, это быстро и вкусно!

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Булочки дуже заманливі, але....я собі оголосила програму "не жрати булки, а смажену картоплю можна " :girl_haha: бо джинси не тягнуться безкінечно :0326:

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наступного разу (а він буде обов*язково!) я зроблю тісто по рецепту "Булочки по 9 копеек", воно мені більше смакує. Половину булочок заморожу, будемо їсти потроху.

Я і ці булочки більше половини заморозила, бо джинси хоч і стрейчеві, але теж не безрозмірні.:girl_haha: 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я згадала, що у Тескоми бачила таку форму. Тепер зрозуміло навіщо вона!

2fb345936d102cff867b54694e3b3fd9--mmf400x400.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Так, Тескома має таку силіконову форму. Я навіть в якомусь роліку бачила, як з неї виймали такі булочки.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
В 14.02.2024 в 14:54, справжня господиня сказав:

 

Я і ці булочки більше половини заморозила, бо джинси хоч і стрейчеві, але теж не безрозмірні.:girl_haha: 

Я не понялА, а куди вже поділа юбку на резинці?:girl_haha:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
1 хвилину тому, Olima сказав:

Я не понялА, а куди вже поділа юбку на резинці?:girl_haha:

Резинка давно лопнула!!!:girl_haha:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
В 14.02.2024 в 14:54, справжня господиня сказав:

Наступного разу (а він буде обов*язково!) я зроблю тісто по рецепту "Булочки по 9 копеек", воно мені більше смакує. Половину булочок заморожу, будемо їсти потроху.

Я і ці булочки більше половини заморозила, бо джинси хоч і стрейчеві, але теж не безрозмірні.:girl_haha: 

це булочки зі шкільної їдальні :)

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×