Перейти до вмісту

Recommended Posts

20240216_133347.thumb.jpg.5662a3dd3780194ca2f6a7922724b8b5.jpg

Тісто

Борошно 500 г

Вода  200 мл

Олія 3 ст.л.

Сіль 1 ч.л.

Дріжджі свіжі  30  г

Цукор  1,5 ст.л.

(в тісто можна додати 1 яйце, але я додаю його рідко)

Начинка

Фарш з цибулею і спеціями  550 г

Майонез+зелень 50 г

Морква по-корейські гостра  50-60 г

Тісто можете зробити своє улюблене для несолодких пирогів/пиріжків.

Розкидати тісто на 15 кульок по 52-53 г. Підкатати кульки і дати відпочити під плівкою 10 хвилин.

Розкачувати кожну кульку діаметром прибл. 13-15 см. На середину кружечка положити фарш прибл. 35 г, зверху повну чайну ложку майонезу і зверху додати повну чайну ложку моркви.

Края пиріжка підняти і защипити зручним способом. Я заліплюю трикутником, зверху оставляю дірочку для виходу пари.

Пиріжкам дати розстойку 20-30 хвилин. Змащити зверху яйцем/жовток+молоко/молоко/жовток+вода, через 5 хвилин поставити в гарячу духовку 180-190 град. і випікати 25-30 хвилин.

Після випічки побрискати на пиріжки водою, накрити тканиною до охолодження.

Смачного!

Рецепт з ворожого форуму, давно його пригледіла и дуже часто пекла. Пиріжки виходять смачнющі, соковиті, ситні. 

Моркву краще брати гостреньку. Майонезу не жаліти, він дає соковитість.

Такої начинки ніколи ніде не бачила, це придумка якоїсь пекарні їхньої. Ну дуже вдале поєднання!

Назву придумала не я, це моя замовниця так називає.

Змінено користувачем справжня господиня

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Свєтік, та твоя замовниця права! Начинка і правду дивна, але ж і цікава)))  до тебе далеко , то прийдеться самій пекти)) бо страше як хочеться спробувати яка вона на смак  та твоя дивоначинка))) 

дякую за рецепт!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дівчата, тільки що побачила, що накрутила в рецепті тіста. Писала на роботі, відволікалася і чортішо понаписувала. Зараз все перевірила і виправила.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дивлюся, що тісто, то по твоєму фірмовому рецепту "Універсальне тісто"? У мене цей рецепт записаний вже давним -давно і частенько його роблю також. 

Начинка зацікавила, треба пробувати. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
1 хвилину тому, Olima сказав:

Дивлюся, що тісто, то по твоєму фірмовому рецепту "Універсальне тісто"? У мене цей рецепт записаний вже давним -давно і частенько його роблю також. 

Начинка зацікавила, треба пробувати. 

Так, це моє улюблене Універсальне тісто, дуже вдале. 

Оля, спробуй такі пиріжки, смачно.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ще теплі! Знов кращі з цих поїдуть до замовниці.

20240405_141708.thumb.jpg.8969931709d90970df17a792572bfb29.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×