Фрекен Бок 3557 Posted May 12, 2024 Ингредиенты: Молоко 200 мл Яйця 2 шт Дріжжи 10 гр сухих (або 30 гр пресованых) Цукор 65 гр Сіль 12 гр Борошно 450-500 гр. Масло вершкове розм'якшене 65 гр Метод У хлібопічку скласти дріжджі, борошно, тепле молоко, сіль, цукор, яйця. Добре вимісити тісто (у мене режим Пельмені). Наприкінці поступово ввести розм'якшене вершкове масло і знову добре вимісити. Дати підійти до збільшення в 2-2,5 рази. Далі обім'яти та сформувати пиріжки. Готовим пиріжкам також дати відстоятися близько години. Випікати при температурі 180 * 25-30 хвилин. Дуже приємне тісто, універсальне, підійде і для солодких, і для несолодких пиріжків та пирогів. Спробуйте! 5 Наташшшка, Natali06, Справжня господиня and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ирунин 357 Posted 58 minutes ago Добрый день подскажите чем смазываете пирожки?до выпечки? Share this post Link to post Share on other sites
Фрекен Бок 3557 Posted 4 minutes ago 53 хвилини тому, Ирунин сказав: Добрый день подскажите чем смазываете пирожки?до выпечки? Змащую яйцем, після повного вистоювання, безпосередньо перед тим, як поставити в духовку Share this post Link to post Share on other sites