спокусницЯ 6534 Posted September 11 Ингредиенты: Огірки-1кг Цибуля-2 середні шт Перець Болгарський-2 шт Гірчиця Французька зернова - 75г Гірчиця Українська - 75г Цукор-130 гр Сіль-1 ст.л. Куркума-1/2 ч. л. Оцет 6%- 100г Крохмаль будь-який - 1 ст. л. Вода-200мл Метод Овочі нарізаємо на маленькі кубики. Додаємо цукор, сіль, оцет, гірчиці, куркуму. Перемішуємо та залишаємо на 1-3 години щоб овочі пустили сік. Додаємо оцет і тушкуємо на середньому вогні, після закипання, 15 хвилин. Крохмаль розводимо у воді, додаємо в овочі та тушкуємо ще 3-4 хвилин після закипання. Розкладаємо по стерилізованим банкам і закриваємо стерилізованими кришками. Укутуємо. Виходить, приблизно 1,4 л ( закривала в різні маленькі баночки, тому цифра приблизна) Можна їсти ложкою, а можна в бутерброди, шаурму... Україна Житомирська обл Війна росії з Україною День 931 2 lana19 and Наташшшка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites