Jump to content
спокусницЯ

Реліш огірково-гірчичний

Recommended Posts

Ингредиенты:

Огірки-1кг
Цибуля-2 середні шт
Перець Болгарський-2 шт
Гірчиця Французька зернова - 75г
Гірчиця Українська - 75г
Цукор-130 гр
Сіль-1 ст.л.
Куркума-1/2 ч. л.
Оцет 6%- 100г
Крохмаль будь-який - 1 ст. л.
Вода-200мл

5406809436036653837.jpg

Метод

Овочі нарізаємо на маленькі кубики. Додаємо цукор, сіль, оцет, гірчиці, куркуму. Перемішуємо та залишаємо на 1-3 години щоб овочі пустили сік.

large.photo_2024-09-11_15-03-47.jpg.2007d2c22f72037cab986862c9d28464.jpg
Додаємо оцет і тушкуємо на середньому вогні, після закипання, 15 хвилин. Крохмаль розводимо у воді, додаємо в овочі та тушкуємо ще 3-4 хвилин після закипання.
Розкладаємо по стерилізованим банкам і закриваємо стерилізованими кришками. Укутуємо.

Виходить, приблизно 1,4 л ( закривала в різні маленькі баночки, тому цифра приблизна)
Можна їсти ложкою, а  можна в бутерброди, шаурму...

large.IMG_20240911_172615.jpg.d44a06adc257746dd186c789e4aadecc.jpg

Україна

Житомирська обл

Війна росії  з Україною

День 931

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×