lana19 20 606 Опубліковано: 18 січня, 2019 Наверное можно Спойлер http://protort.com.ua/recipes/biskvit-na-utinyh-yajtsah 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 226 Опубліковано: 18 січня, 2019 Оксана, у они плотнее чем куриные. При жарке могут прилипать к сковороде. Сваренные они плотные, мой кот, который за вареные яйца родину продаст, утиные не жалует. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 606 Опубліковано: 18 січня, 2019 Оля! ты ссылку мою видела под спойлером? 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 226 Опубліковано: 19 січня, 2019 14 часов назад, lana19 сказал: Оля! ты ссылку мою видела под спойлером? Лана, нет не увидела . Вообще не обратила внимания на надпись "Показать контент" в чёрной рамочке . Думала, что это рекламный банер какой-нибудь. Если бы не твоё сообщение, то так и ходила бы дундуком в неведении сего чуда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 12 лютого, 2023 Какой же он вкусный. Я испекла в 2 формах 20 см диаметр,разрезала пополам. Крем маскарпоне с сливками. Конечно фото не очень,и украшатель я так себе,торт для дома. НО было шикарно. 1 1 Магда та Toxa reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 226 Опубліковано: 12 лютого, 2023 Таня, дуже гарний домашній тортик вийшов, а головне, що смачний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 496 Опубліковано: 12 лютого, 2023 З таким кремом можна з*їсти любий тортік! Таня, де там в нас тепер маршрутки на Новік стоять? Виїжджаю! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах