lana19 20 857 Опубліковано: 7 годин назад Ингредиенты: Спаржа Бекон Сир Камамбер або Брі Сіль - 1ст.л. Вода - 1л Вершкове масло Метод Наморозити лід. Підготувати спаржу до приготування. Закип’ятити воду в сковороді, діаметр якої дозволить помістити стебла спаржі. Посолити воду. Підготувати ємність із холодною водою та льодом. Опустити спаржу в киплячу воду на 1 або 2 хвилини, якщо спаржа стара. Дістати спаржу й опустити в крижану воду. Увімкнути духовку на 180 °C. Обсушити спаржу. Якщо спаржа довга, розрізати її навпіл. Сформувати букетики з 2–3 стебел спаржі. Якщо спаржа товстенька, взяти 1 стебло. Сир нарізати невеликими тонкими смужками. Додати смужку сиру до кожного букетика спаржі. Обмотати смужкою бекону. Сир, звісно, можна покласти й просто у форму для запікання. Він усе одно розплавиться й витече. Але повірте, так смачніше. Форму для запікання змастити вершковим маслом. Покласти рулетики й поставити запікати з конвекцією на 5–8 хвилин. Як тільки бекон і кінчики спаржі почнуть набувати золотистого відтінку — готово! Також можна запекти спаржу й в аерогрилі на металевій одноразовій тарілці або фользі. При температурі 180–200 °C. Залежить від потужності приладу. Готову гарячу спаржу розкласти по тарілках, поливши розплавленим сиром і подавати. Рецепт від моєї подруги Оксани Обов’язково спробуй! Україна Одеса Війна росії з Україною День 1560 2 Справжня господиня та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 100 Опубліковано: 5 годин назад Ну от! З'їла спаржу на обід, а тут рецепт) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 4 031 Опубліковано: 4 години назад В нас з'явилася в продажу ця спаржа. Ціна дорогувато за пучечок, не дуже її і беруть, вже два рази ціну скидували. Щось воно мені... Я краще авокадо куплю. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 857 Опубліковано: 1 година назад До мене в гості прийшли зі спаржею 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах