Natali06 18 069 Опубліковано: 29 вересня, 2021 8 часов назад, Ekaterina777 сказал: Привет! Котики заполонили мир Дівчатка, є в мене одне фото, від якого я просто млію))), от тепер думаю, чи і собі з вами заповниити світ))) Моя , ні!, ( чоловік мені такого егоізму не пробачить)))))наша Глорія))) 6 lana19, inucya, Магда та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 109 Опубліковано: 29 вересня, 2021 Ох і погляд! Наскрізь... Правду кажуть, що коти містичні тваринки. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 29 вересня, 2021 Я це фото знайшла випадково в телефоні)) Коли вона сиділа за столом і підглядувала за мною, я іі сфотографувала. А потім зовсім про це забула. І коли щось шукала , то спочатку і не зроз3міла, що це за фото... Але ж воно вийшло незвичайне)) А очі в неі такі і є, вони якісь занадто виразні і прямо пронизуючі. Іноді здається, що вони як ліхтарі)))) 2 Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 109 Опубліковано: 29 вересня, 2021 54 минуты назад, Natali06 сказал: Я це фото знайшла випадково в телефоні)) У мене десь є схоже фото моєї Бесі. Теж очі на пів екрана) А я ще взяла, та і поставила його на робочий комп заставкою на екран - любувалася собі своєю кицею) Аж якось директор підійшов до мого компа, побачив Бесю, аж відсахнувся: "Вас не лякає цей кіт?!" :) Чого б це мене моя Беся лякала? :) Вона серед ночі вживу ще не так очима світить 3 N@T@, Natali06 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах